Prijave v ABC pospeševalnik možne le še do nedelje

Avtor — 26.07.2016
ABC pospeševalnik bo s koncem julija zaključil s sprejemanjem prijav na njihov najnovejši program za IOT in IOE startupe. V kolikor vaše mlado podjetje išče denarna sredstva, pomoč izkušenih mentorjev in dostop do podpornega okolja v Munichu, Silicijevi dolini in Bangaloru, ste vabljeni k prijavi.
Prijave v ABC pospeševalnik možne le še do nedelje

Prijave v novi program ABC pospeševalnika možne le še do nedelje

V ABC pospeševalniku ponovno iščejo ambiciozne startupe. Tokrat iščejo predvsem mlada podjetja, ki imajo že razvit produkt, a potrebujejo nekaj pomoči pri rasti in širitvi poslovanja. Prednost pri prijavah bodo imela tista podjetja, ki že uspešno prodajajo prvim kupcem. 

V program, ki nosi naslov “Internet of Things and Internet of Everything”, se lahko prijavijo podjetja iz celotnega sveta, pogoj pa je, da so njihove ekipe pripravljene vsaj 3 mesece preživeti v Ljubljani. 

V ABC pospeševalniku tokrat ciljajo na startupe iz področij IOT in IOE

Gre torej za podjetja, ki se ukvarjajo z eno izmed naslednjih panog:

Rok za prijavo je 31. julij 2016.

 • potrošniški IoT
 • IoT podatkovne platforme
 • nosljiva tehnologija
 • varnost
 • mobilni IoT
 • industrijski IoT
 • pametne tovarne, pametna proizvodnja
 • pametna prodaja 
 • industrijski gigantsko veliki podatki
 • komunikacija naprava-naprava
 • pametno okolje

Izmed vseh prijavljenih bo ABC pospeševalnik izbral deset startupov

Ti bodo prejeli povabilo za 3 (+3) mesečni intenzivni program v Ljubljani. V tem času bodo startupi deležni intenzivnega izobraževanja, pomoči pri povezovanju s potencialnimi kupci ter pri iskanju morebitnih investitorjev.

Člani ekipe bodo imeli možnost udeležbe številnih dogodkov, ki jih organizira ABC pospeševalnik, Coinvest ali CESA. Prav tako bodo prejeli povabilo na prestižne dogodke, kot so Silicon Capital in Luxembourg ter Success Story Talks, pa tudi poseben dostop na investicijske konference, kot so Web Summit, Wolves Summit, Coinvest, PODIM, Shift Split, Belgrade Venture Forum, Balkan Venture Forum, UpVenture in druge. 

Prijave so možne še do nedelje, 31. julija 2016.

Vir: ABC pospeševalnik

Iskanje
MP izobraževanja
MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje.

Preberite več >>
Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje.

Preberite več >>
Vse za podjetje