Prijavite se na izbor MP leta 2014!

Ste mladi podjetnik ali mlada podjetnica in iščete dodaten zagon za svoje podjetje? V tem primeru ste vabljeni, da se udeležite izbora Mladi podjetnik leta 2014, kjer lahko osvojite nagrade v skupni vrednosti preko 10.000 evrov!
Prijavite se na izbor MP leta 2014!

Prijavite se na izbor MP leta 2014!

Tudi letos bomo izbrali mladega podjetnika oziroma podjetnico, ki se je s svojim dosedanjim delom v podjetju izkazal/a za nadpovprečno uspešnega, inovativnega ter prodornega. Pomembno nam je le, da gre za osebo, ki deluje v etični panogi, je bolj ali manj samorasel podjetnik/ca in deluje v panogi, ki je bodočim mladim podjetnikom zanimiva in realno dosegljiva.

Zmagovalec, uspešen mladi podjetnik, bo prejel laskavi naziv “Mladi podjetnik leta 2014”, hkrati pa bo postal del družine izkušenih podjetnikov, ki sestavljajo člane komisije. Ker je tekmovanje medijsko zelo odmevno, bo podjetje zmagovalca prejelo veliko medijsko podporo, ne le s strani Zavoda mladi podjetnik, temveč tudi s strani vseh največjih medijev! 

“Naziv Mlada podjetnica leta je v podjetje prinesel pozitivno potrditev, da delamo na pravi način. Dobili smo medijsko izpostavljenost, ki si je drugače ne bi mogli privoščiti. Nekatere stranke so nas začele jemati bolj resno. Dobili smo ogromno novih stikov, ki se še vrstijo. Verjamem, da je iz naziva prišel tudi kakšen dober posel,” ocenjuje Kristina Kočet iz podjetja Tiko Pro, lanskoletna prejemnica naziva Mlada podjetnica leta 2013.

Poglejte si letošnji nagradni sklad v vrednosti 10.000 evrov.

Nagrad bo tudi v letošnjem letu za preko 10.000 evrov, poskrbeli bomo za vse, kar mlado podjetje potrebuje za pospešek poslovanja!

Kdo se lahko prijavi?

Na izbor “Mladi podjetnik leta 2014” se lahko prijavi podjetnik ali podjetniška ekipa, ki zadostuje naslednjim pogojem:

  • podjetnik ali člani podjetniške ekipe so starejši od 16 let in v povprečju ne presegajo;
  • podjetnik ali člani podjetniške ekipe so večinski lastniki podjetja;
  • podjetje ni mlajše od 2 mesecev ter starejše od 5 let.
  • podjetje je lahko tudi franšiza slovenskega ali tujega podjetja, toda mora biti podjetnik ali podjetniška skupina večinski lastnik podjetja.

Rok za prijavo je 31. 5. 2014, toda ne čakajte na maj, že danes se prijavite na izbor Mladi podjetnik leta 2014! 

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

20.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Vse za podjetje