Prijavite se na razpis za Nagrado nemškega gospodarstva

Ste inovativno podjetje? Potem imate priložnost, da se prijavite in potegujete za Nagrado nemškega gospodarstva. Slovensko-nemška gospodarsko zbornica objavlja drugi razpis za odlikovanje najbolj inovativnega podjetja v slovensko-nemškem poslovnem okolju. Skrajni rok za prijavo je 15. 2. 2014.
Prijavite se na razpis za Nagrado nemškega gospodarstva

Nagrada nemškega gospodarstva. (Vir slike: www.slowenien.ahk.de)

Slovensko-nemška gospodarsko zbornica pod motom “Vorsprung durch Innnovationen/ Inovacije za preboj” objavlja drugi razpis za odlikovanje najbolj inovativnega podjetja v slovensko-nemškem poslovnem okolju.

Upravni odbor direktorjev Slovensko-nemške gospodarske zbornice ugotavlja, da je eden ključnih problem slovenskih podjetij njihova nekonkurenčnost na svetovni ravni. Dandanes je za zdrav razvoj podjetja nujno potreben kvaliteten in inovativen produkt, ki podjetju zagotavlja dolgoročni vodilni položaj na trgu. Za razvoj produktov z visoko dodano vrednostjo je potrebno znanje, to znanje pa je potrebno preliti v inoviranje, s čimer lahko podjetja dosežejo in obranijo svojo konkurenčno prednost. Slovensko-nemška gospodarska zbornica si bo preko svojih aktivnosti skupaj z njenimi člani in upravnim odborom direktorjev prizadevala za razvoj in prenos znanja med podjetji z namenom ustvarjanja potrebnega okolja za razvoj inovativnega potenciala. Na podlagi te odločitve je upravni odbor sprejel odločitev, da se z Nagrado nemškega gospodarstva odlikuje inovativno podjetje v slovensko-nemškem kontekstu, ki s svojim odličnim delovanjem služi kot primer dobre prakse in zgled za ostala podjetja.

Slovensko-nemška gospodarska zbornica bo podelila nagrado Nemškega gospodarstva podjetju, ki:

  • izkazuje dokazljive pozitivne poslovne rezultate;
  • posluje v slovensko-nemškem poslovnem okolju;
  • je razvilo in trži inovativne produkte ali storitve ali je razvilo inovativen poslovni model;
  • ima potencial prihodnje rasti.

Žirija je sestavljena iz 10 članov upravnega odbora zbornice in direktorjev slovenskih in nemških podjetij. Žirija bo pregledala prijave in izbrala tri finaliste. O končnem zmagovalcu bodo odločalo glasovanje preko spletne ankete na strani Slovensko-nemške gospodarske zbornice www.dihk.si.

Prijava podjetje je možna do 15. februarja. Od 1. do 20. marca bo potekalo glasovanje na spletni strani, nagrada pa bo podeljena na družabnem delu skupščine članov 31. marca.

Prijavite se tako, da izpolnite prijavnico in jo do 15. februarja oddajte na barbara.prsa(at)ahkslo.si.

Vir: Slovensko-nemška gospodarska zbornica

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

Pred odpiranjem podjetja se bodočemu podjetniku poraja mnogo vprašanj. Postopek odprtja, prispevki, davki, oblika... Na podlagi desetletnih izkušenj smo zbrali najpogostejša vprašanja in jih zapakirali v izobraževanje, na katerem bo tudi možnost za vaša vprašanja.
Preberite več >>

Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

Vstop v svet podjetništva je za posameznika zelo velik korak. Za razliko od zaposlitve je namreč odgovoren tako za razvoj produkta in marketing kot tudi za celotno birokracijo.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

13.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje ter superiorna organiziranost vedno vodili na vrh in do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

Vse za podjetje