Prijavite se v podjetniški pospeševalnik TechPeaks 2014!

Imate startup in iščete zagonska sredstva? Podjetniški pospeševalnik TechPeaks, ki ima svoje prostore locirane v naši neposredni bližini, in sicer v mestu Trento v Italiji, v svoje vrste še do 20. januarja 2014 sprejema novo generacijo startupov.
Prijavite se v podjetniški pospeševalnik TechPeaks 2014!

Prijavite se v podjetniški pospeševalnik TechPeaks 2014! (Vir slike: techpeaks.eu)

TechPeaks, italijanski podjetniški pospeševalnik, v svoje vrste ponovno sprejema podjetnike ali podjetniške ekipe, ki imajo željo uspeti v svetu informacijske tehnologije.

Vključitev v pospeševalni program TechPeaks bo vsem sprejetim omogočila možnost mentorstva mnogih uspešnih podjetnikov, ki imajo za seboj številne globalne izkušnje na področju podjetništva in tehnološkega razvoja. Hkrati pa bodo pridobili brezplačno namestitev v mestu Trento v Italiji, brezplačno uporabo delovnih prostorov, pomoč pri pridobivanju dovoljenj za bivanje, mesečno nadomestilo za življenjske stroške in številne druge ugodnosti.

Prva dva tedna štirimesečnega pospeševalnega programa bosta namenjena samemu preverjanju poslovnih idej, upoštevajoč lean metodologijo, pa tudi sestavljanju in združevanju podjetnikov v ekipe. Po dveh tednih bodo ekipe prvič nastopile pred investitorji in jim predstavile svoje poslovne ideje. S tem bodo pridobile možnost investicije v višini 25 tisoč dolarjev, brez da bi se za to morale odreči deležu v podjetju. 

V prihodnjih mesecih bo sledilo tedensko sestajanje ekip z mentorji, ki bodo ves čas spremljali njihov napredek in tudi potencial uspeha poslovne ideje. Ob koncu bo sledil še nastop pred mednarodnimi investitorji, s tem pa bodo mlada podjetja dobila možnost pridobitve dodatnih denarnih sredstev.

Štirimesečni program TechPeaks bo potekal od 25. marca 2014 dalje, rok za prijavo pa je 20. januar 2014!

Vir: TechPeaks

Oznake: , , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Analytics in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Delavnica: Google Analytics in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje