Prijavite se v podjetniški pospeševalnik TechPeaks 2014!

Imate startup in iščete zagonska sredstva? Podjetniški pospeševalnik TechPeaks, ki ima svoje prostore locirane v naši neposredni bližini, in sicer v mestu Trento v Italiji, v svoje vrste še do 20. januarja 2014 sprejema novo generacijo startupov.
Prijavite se v podjetniški pospeševalnik TechPeaks 2014!

Prijavite se v podjetniški pospeševalnik TechPeaks 2014! (Vir slike: techpeaks.eu)

TechPeaks, italijanski podjetniški pospeševalnik, v svoje vrste ponovno sprejema podjetnike ali podjetniške ekipe, ki imajo željo uspeti v svetu informacijske tehnologije.

Vključitev v pospeševalni program TechPeaks bo vsem sprejetim omogočila možnost mentorstva mnogih uspešnih podjetnikov, ki imajo za seboj številne globalne izkušnje na področju podjetništva in tehnološkega razvoja. Hkrati pa bodo pridobili brezplačno namestitev v mestu Trento v Italiji, brezplačno uporabo delovnih prostorov, pomoč pri pridobivanju dovoljenj za bivanje, mesečno nadomestilo za življenjske stroške in številne druge ugodnosti.

Prva dva tedna štirimesečnega pospeševalnega programa bosta namenjena samemu preverjanju poslovnih idej, upoštevajoč lean metodologijo, pa tudi sestavljanju in združevanju podjetnikov v ekipe. Po dveh tednih bodo ekipe prvič nastopile pred investitorji in jim predstavile svoje poslovne ideje. S tem bodo pridobile možnost investicije v višini 25 tisoč dolarjev, brez da bi se za to morale odreči deležu v podjetju. 

V prihodnjih mesecih bo sledilo tedensko sestajanje ekip z mentorji, ki bodo ves čas spremljali njihov napredek in tudi potencial uspeha poslovne ideje. Ob koncu bo sledil še nastop pred mednarodnimi investitorji, s tem pa bodo mlada podjetja dobila možnost pridobitve dodatnih denarnih sredstev.

Štirimesečni program TechPeaks bo potekal od 25. marca 2014 dalje, rok za prijavo pa je 20. januar 2014!

Vir: TechPeaks

Oznake: , , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje