Prijavite se v podjetniški pospeševalnik TechPeaks 2014!

Imate startup in iščete zagonska sredstva? Podjetniški pospeševalnik TechPeaks, ki ima svoje prostore locirane v naši neposredni bližini, in sicer v mestu Trento v Italiji, v svoje vrste še do 20. januarja 2014 sprejema novo generacijo startupov.
Prijavite se v podjetniški pospeševalnik TechPeaks 2014!

Prijavite se v podjetniški pospeševalnik TechPeaks 2014! (Vir slike: techpeaks.eu)

TechPeaks, italijanski podjetniški pospeševalnik, v svoje vrste ponovno sprejema podjetnike ali podjetniške ekipe, ki imajo željo uspeti v svetu informacijske tehnologije.

Vključitev v pospeševalni program TechPeaks bo vsem sprejetim omogočila možnost mentorstva mnogih uspešnih podjetnikov, ki imajo za seboj številne globalne izkušnje na področju podjetništva in tehnološkega razvoja. Hkrati pa bodo pridobili brezplačno namestitev v mestu Trento v Italiji, brezplačno uporabo delovnih prostorov, pomoč pri pridobivanju dovoljenj za bivanje, mesečno nadomestilo za življenjske stroške in številne druge ugodnosti.

Prva dva tedna štirimesečnega pospeševalnega programa bosta namenjena samemu preverjanju poslovnih idej, upoštevajoč lean metodologijo, pa tudi sestavljanju in združevanju podjetnikov v ekipe. Po dveh tednih bodo ekipe prvič nastopile pred investitorji in jim predstavile svoje poslovne ideje. S tem bodo pridobile možnost investicije v višini 25 tisoč dolarjev, brez da bi se za to morale odreči deležu v podjetju. 

V prihodnjih mesecih bo sledilo tedensko sestajanje ekip z mentorji, ki bodo ves čas spremljali njihov napredek in tudi potencial uspeha poslovne ideje. Ob koncu bo sledil še nastop pred mednarodnimi investitorji, s tem pa bodo mlada podjetja dobila možnost pridobitve dodatnih denarnih sredstev.

Štirimesečni program TechPeaks bo potekal od 25. marca 2014 dalje, rok za prijavo pa je 20. januar 2014!

Vir: TechPeaks

Oznake:, , , ,

Brezplačne e-novice!
Vse za podjetje