Prijavite se v podjetniški pospeševalnik TechPeaks 2014!

Imate startup in iščete zagonska sredstva? Podjetniški pospeševalnik TechPeaks, ki ima svoje prostore locirane v naši neposredni bližini, in sicer v mestu Trento v Italiji, v svoje vrste še do 20. januarja 2014 sprejema novo generacijo startupov.
Prijavite se v podjetniški pospeševalnik TechPeaks 2014!

Prijavite se v podjetniški pospeševalnik TechPeaks 2014! (Vir slike: techpeaks.eu)

TechPeaks, italijanski podjetniški pospeševalnik, v svoje vrste ponovno sprejema podjetnike ali podjetniške ekipe, ki imajo željo uspeti v svetu informacijske tehnologije.

Vključitev v pospeševalni program TechPeaks bo vsem sprejetim omogočila možnost mentorstva mnogih uspešnih podjetnikov, ki imajo za seboj številne globalne izkušnje na področju podjetništva in tehnološkega razvoja. Hkrati pa bodo pridobili brezplačno namestitev v mestu Trento v Italiji, brezplačno uporabo delovnih prostorov, pomoč pri pridobivanju dovoljenj za bivanje, mesečno nadomestilo za življenjske stroške in številne druge ugodnosti.

Prva dva tedna štirimesečnega pospeševalnega programa bosta namenjena samemu preverjanju poslovnih idej, upoštevajoč lean metodologijo, pa tudi sestavljanju in združevanju podjetnikov v ekipe. Po dveh tednih bodo ekipe prvič nastopile pred investitorji in jim predstavile svoje poslovne ideje. S tem bodo pridobile možnost investicije v višini 25 tisoč dolarjev, brez da bi se za to morale odreči deležu v podjetju. 

V prihodnjih mesecih bo sledilo tedensko sestajanje ekip z mentorji, ki bodo ves čas spremljali njihov napredek in tudi potencial uspeha poslovne ideje. Ob koncu bo sledil še nastop pred mednarodnimi investitorji, s tem pa bodo mlada podjetja dobila možnost pridobitve dodatnih denarnih sredstev.

Štirimesečni program TechPeaks bo potekal od 25. marca 2014 dalje, rok za prijavo pa je 20. januar 2014!

Vir: TechPeaks

Oznake: , , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje