Priložnost za pospešek start-up podjetja

Avtor — 12.05.2011
Izbranim desetim podjetniškim skupinam ponujamo možnost udeležbe na tridnevnem podjetniškem pospeševalniku ITIME v Portorožu, ki bo potekal od 23. do 25. maja v okviru Microsoftove NT konference. Izkoristite brezplačne nasvete vrhunskih poslovnih mentorjev in tehnoloških strokovnjakov.
Priložnost za pospešek start-up podjetja

ITIME 2011

ITIME – intenzivni tridnevni podjetniški pospeševalnik za start-up podjetja

Imate inovativno podjetniško idejo s področja Telekomunikacij, Interneta, Medijev in Entertainmenta ter potencialom hitre rasti? Zagotovite vašemu start-up podjetju najboljše mentorstvo in socialno mrežo povezav za hitrejšo in učinkovitejšo realizacijo vaše vizije – s podjetniškim pospeševalnikom ITIME!

Največ 10 podjetniških skupin, ki jih bodo organizatorji izbrali izmed vseh prispelih prijav, se bo udeležilo intenzivnega tridnevnega podjetniškega pospeševalnika z mentorskim programom. ITIME pospeševalnik bo potekal od 23. do 25. maja v Portorožu, v okviru Microsoftove NT konference. Izbrane skupine bodo deležne:

  • enodnevnega individualnega poslovnega mentorstva vrhunskih ITIME svetovalcev in investitorjev ter

  • dvodnevnega programa vrhunskih tehničnih hands-on delavnic, ki jih ponuja NT konferenca.

Celoten program je predstavljen na spletni strani www.itime.si.

Kdo so ITIME mentorji?

Sodelovanje na ITIME pospeševalniku v Portorožu je potrdilo že enajst izkušenih podjetnikov, poslovnih angelov in svetovalcev, ki bodo z vami delili svoje izkušnje, znanje in koristne nasvete: Matjaž Krč, poslovni angel, podjetnik in svetovalec, Mark Pleško, poslovni angel in podjetnik, Aleš Špetič, podjetnik, Blaž Kos, podjetnik in svetovalec, Kristjan Pečanac, podjetnik, Matej Zalar, podjetnik, Aleš Blatnik in Boštjan Marušič, poslovna angela in podjetnika, Niko Slavnič, poslovni angel in podjetnik, Tomaž Frelih, podjetnik in Matjaž Bavdek, podjetnik in svetovalec.

Kdo lahko sodeluje?

V okviru podjetniškega pospeševalnika lahko sodelujejo (potencialna) start-up podjetja, ki ustrezajo naslednjim kriterijem:

  • Sodelujejo lahko projekti, ki so iz panoge dejavnosti TIME (Telekomunikacije, Internet, Mediji, Entertainment).

  • Starost podjetja je lahko do tri leta.

  • Podjetniški timi še brez formalnega podjetja morajo imeti jasno vizijo po ustanovitvi le tega.

  • Podjetniška skupina mora imeti osnovni prototip ali demo rešitev oziroma že prve stranke.

  • Podjetniški timi od 2 do 5 ljudi, ki pokrivajo tako tehnološko kot tudi poslovno stran.

  • Start-up podjetja, ki iščejo investicijo oziroma strateško partnerstvo korporacij.

Koliko stane udeležba v podjetniškem pospeševalniku?

Program pospeševalnika je za izbrane ekipe brezplačen. Udeleženci si sami pokrijejo stroške nastanitve in prevoza.

Prijave do 18. maja!

Na podjetniški pospeševalnik se lahko prijavite do 18. maja do polnoči, in sicer preko spletne strani www.itime.si.

Namen projekta

S pospeševalnikom želimo prispevati k pospešitvi nastajanja novih visokotehnoloških start-up podjetij v Sloveniji, razvoju novih izdelkov in storitev s potencialom visoke dodane vrednosti ter pospešiti sodelovanje in prenos izkušenj med podjetniki, investitorji in korporacijami.

Nosilec ITIME podjetniškega pospeševalnika je Micrososft innovation Center. Organizira ga Tovarna podjemov v soorganizaciji Ljubljanskega univerzitetnega inkubatorja. Investicijski partner je klub Poslovnih angelov Slovenije. Javna partnerja projekta sta JAPTI in Ministrstvo za gospodarstvo. Projekt podpirajo generalni pokrovitelj Microsoft BizSpark, zlati pokrovitelj Tehnološki park Ljubljana ter ostali pokrovitelji.

Več informacij o ITIME pospeševalniku najdete na spletni strani www.itime.si.


Oznake: ,