BLOG MARKETING DELAVNICA

Priložnost za slovenske startupovce: TechStars odprl prijave v Berlinu!

Vodilni ameriški podjetniški pospeševalnik TechStars, o vključitvi v katerega si marsikateri podjetnik upa le sanjati, je pričel z lovom na evropske startupe. Za vključitev v berlinsko podružnico TechStars, ki je pravkar pričela z obratovanjem, lahko prijave oddate še do 15. marca 2015.
Priložnost za slovenske startupovce: TechStars odprl prijave v Berlinu!

Priložnost za slovenske startupovce: TechStars odprl prijave v Berlinu! (Vir slike: TechStars)

V srcu Berlina bo kmalu zaživela nova podružnica vodilnega ameriškega podjetniškega pospeševalnika TechStars, ki bo namenjena novačenju evropskih startupov. 

Prijave so že odprte in za vstop v TechStars, ki v svoje vrste sprejme le slab odstotek najboljših startupov s celega sveta, se je zavzelo že precej interesentov. 

Kot je v izjavi za javnost pojasnil Jens Lapinski, direktor TechStars Berlin, v 85 odstotkih primerov prejete prijave predstavljajo startupi iz Evrope, a pri tem ne gre zgolj za startupe iz Nemčije, temveč ti prihajajo iz tako rekoč vseh evropskih držav. Kar ga je presenetilo, je predvsem to, da so se v njihov program prijavili tudi številni startupi, ki že kujejo milijonski dobiček in ki so že prejeli zagonsko investicijo. Veliko je tudi takšnih startupov, ki so jih ustanovili serijski podjetniki. Razlog za njihove prijave se skriva predvsem v tem, da si podjetniki želijo pridobiti dostop do ogromnega omrežja ustanoviteljev, investitorjev in mentorjev iz Združenih držav Amerike in Velike Britanije, ki je gotovo ena izmed najbolj privlačnih prednosti, ki jo uživajo startupi, sprejeti v TechStars.

Rok za prijavo je 15. marec 2015.

V kolikor se tudi vi odločite prijaviti v trimesečni izobraževalni program TechStars, vas v primeru sprejetja čakajo bogate prednosti in nagrade: dostop do mreže preko 3 tisočih investitorjev in podjetnikov ter več kot 100 mentoriranj. TechStars bo v izbranih 10 startupov tudi investiral skupno 118 tisoč dolarjev denarnih sredstev. Na zaključnem delu programa, v okviru Demo dneva, pa boste imeli možnost predstavitve pred več sto investitorji iz vsega sveta, kar vam lahko omogoči dodatno investicijo.

Od leta 2007 dalje, odkar je bil ustanovljen TechStars, je njihovo investicijo prejelo že preko 500 startupov, od katerih jih je presenetljivih 77 odstotkov še danes delujočih in aktivnih. 13 odstotkov jih je bilo prodanih večjim podjetjem, zgolj 10 odstotkov pa jih je propadlo.

Staples svojo poslovno analitiko na telefonih zaupal Databoxu

V TechStars je bil leta 2012 sprejet tudi slovenski startup Databox (tedaj poznan pod imenom Zepppelin), ki je navdušil s programsko opremo v oblaku, namenjeno predvsem manjšim podjetjem. Člani ekipe so uspeli izdelati aplikacijo, ki povezuje vse ključne programe, potrebne za vodenje podjetja, poslovanje in komunikacijo med zaposlenimi. 

Prijave v TechStars Berlin bodo odprte do nedelje, 15. marca 2015 >>

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

Pred odpiranjem podjetja se bodočemu podjetniku poraja mnogo vprašanj. Postopek odprtja, prispevki, davki, oblika... Na podlagi desetletnih izkušenj smo zbrali najpogostejša vprašanja in jih zapakirali v izobraževanje, na katerem bo tudi možnost za vaša vprašanja.
Preberite več >>

Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

Vstop v svet podjetništva je za posameznika zelo velik korak. Za razliko od zaposlitve je namreč odgovoren tako za razvoj produkta in marketing kot tudi za celotno birokracijo.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

13.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje ter superiorna organiziranost vedno vodili na vrh in do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

Vse za podjetje