Primerno darilo za podjetnika

Glede na recesijo je letošnja rdeča nit kupovanja daril praktičnost in zmerna cena.
Primerno darilo za podjetnika

Iskanje pravega darila

Praznična mrzlica se je začela in mnogi izmed vas boste zagotovo na vašem seznamu prijateljev našli tudi kakšnega podjetnika. Darilo se bo po vsej verjetnosti razlikovalo od darila za mamo ali prijatelja, zato vam predstavljamo nekaj idej za popolno podjetniško darilo.

Glede na to, da podjetniki vedno iščejo nove izzive in imajo pogosto prebliske v obliki podjetniških idej, je zelo priročno, da imajo na svojih pisarniških stenah stenske table, ki lahko služijo kot prostor zapisovanja novih idej, opomnikov in ostalih opravil. Zelo uporabna zadeva, ki je bo vesel vsak podjetnik, posebno zato, ker lahko zapise pobrišemo ali spreminjamo.

Vsak podjetnik bo zagotovo vesel tudi naslednjih daril:

  • nove pisarniške opreme v obliki modernega brezžičnega tiskalnika,
  • seta bluetooth slušalk ali
  • internetne kamere.

Poskusimo lahko tudi z avdio sistemom in zaposlenim v podjetju poleg trdega dela privoščimo tudi malo sprostitve. Raziskave so namreč pokazale, da so zaposleni ob poslušanju glasbe bolj motivirani za delo, prav tako so bolj produktivni.

Nenazadnje pa zagotovo ne bomo zgrešili s kuponom za masažo, karto za ogled koncerta ali kakšne druge prireditve. Izvirna ideja je tudi nakup vstopnice za izobraževanje, ki se ga morda podjetnik želi udeležiti, pa tudi sami lahko ocenite, kaj bi koristilo njegovemu poslu. Morda ga lahko povabite na novoletno zabavo podjetja(kamor ste bili povabljeni), na katerem bo lahko spoznaval nove poslovne partnerje.

Vir: Pacific Daily News, US News and World Report

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje