Primerno darilo za podjetnika

Glede na recesijo je letošnja rdeča nit kupovanja daril praktičnost in zmerna cena.
Primerno darilo za podjetnika

Iskanje pravega darila

Praznična mrzlica se je začela in mnogi izmed vas boste zagotovo na vašem seznamu prijateljev našli tudi kakšnega podjetnika. Darilo se bo po vsej verjetnosti razlikovalo od darila za mamo ali prijatelja, zato vam predstavljamo nekaj idej za popolno podjetniško darilo.

Glede na to, da podjetniki vedno iščejo nove izzive in imajo pogosto prebliske v obliki podjetniških idej, je zelo priročno, da imajo na svojih pisarniških stenah stenske table, ki lahko služijo kot prostor zapisovanja novih idej, opomnikov in ostalih opravil. Zelo uporabna zadeva, ki je bo vesel vsak podjetnik, posebno zato, ker lahko zapise pobrišemo ali spreminjamo.

Vsak podjetnik bo zagotovo vesel tudi naslednjih daril:

  • nove pisarniške opreme v obliki modernega brezžičnega tiskalnika,
  • seta bluetooth slušalk ali
  • internetne kamere.

Poskusimo lahko tudi z avdio sistemom in zaposlenim v podjetju poleg trdega dela privoščimo tudi malo sprostitve. Raziskave so namreč pokazale, da so zaposleni ob poslušanju glasbe bolj motivirani za delo, prav tako so bolj produktivni.

Nenazadnje pa zagotovo ne bomo zgrešili s kuponom za masažo, karto za ogled koncerta ali kakšne druge prireditve. Izvirna ideja je tudi nakup vstopnice za izobraževanje, ki se ga morda podjetnik želi udeležiti, pa tudi sami lahko ocenite, kaj bi koristilo njegovemu poslu. Morda ga lahko povabite na novoletno zabavo podjetja(kamor ste bili povabljeni), na katerem bo lahko spoznaval nove poslovne partnerje.

Vir: Pacific Daily News, US News and World Report

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje