Primerno darilo za podjetnika

Glede na recesijo je letošnja rdeča nit kupovanja daril praktičnost in zmerna cena.
Primerno darilo za podjetnika

Iskanje pravega darila

Praznična mrzlica se je začela in mnogi izmed vas boste zagotovo na vašem seznamu prijateljev našli tudi kakšnega podjetnika. Darilo se bo po vsej verjetnosti razlikovalo od darila za mamo ali prijatelja, zato vam predstavljamo nekaj idej za popolno podjetniško darilo.

Glede na to, da podjetniki vedno iščejo nove izzive in imajo pogosto prebliske v obliki podjetniških idej, je zelo priročno, da imajo na svojih pisarniških stenah stenske table, ki lahko služijo kot prostor zapisovanja novih idej, opomnikov in ostalih opravil. Zelo uporabna zadeva, ki je bo vesel vsak podjetnik, posebno zato, ker lahko zapise pobrišemo ali spreminjamo.

Vsak podjetnik bo zagotovo vesel tudi naslednjih daril:

  • nove pisarniške opreme v obliki modernega brezžičnega tiskalnika,
  • seta bluetooth slušalk ali
  • internetne kamere.

Poskusimo lahko tudi z avdio sistemom in zaposlenim v podjetju poleg trdega dela privoščimo tudi malo sprostitve. Raziskave so namreč pokazale, da so zaposleni ob poslušanju glasbe bolj motivirani za delo, prav tako so bolj produktivni.

Nenazadnje pa zagotovo ne bomo zgrešili s kuponom za masažo, karto za ogled koncerta ali kakšne druge prireditve. Izvirna ideja je tudi nakup vstopnice za izobraževanje, ki se ga morda podjetnik želi udeležiti, pa tudi sami lahko ocenite, kaj bi koristilo njegovemu poslu. Morda ga lahko povabite na novoletno zabavo podjetja(kamor ste bili povabljeni), na katerem bo lahko spoznaval nove poslovne partnerje.

Vir: Pacific Daily News, US News and World Report

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje