Printing in a box

Če si lastite telefon, računalnik in imate voljo zagnati podjetje, ki se ukvarja s tiskanjem in oblikovanjem, potem boste morda našli točno to kar iščete pri Printing in a Box.
Printing in a box

Printing in a Box (slika: www.business-opportunities.biz)

Njihov cilj je, da omogočijo vsem, da začnejo z lastnim domačim poslovanjem ali da razširijo obstoječe podjetje. Eden izmed najtežjih aspektov vodenja poslov je čas, ki je potreben za njihovo vzdrževanje. PIAB se tega še kako zaveda in prav zaradi tega poskušajo ravno na tem področju narediti vse, da vam bi pomagali. Ponujajo številne ugodnosti, vključno s popolno vgrajeno programsko opremo za tiskanje in podporo uporabnikom, na njihovem strežniku pa si lahko postavite tudi svojo spletno stran.

Njihova spletna stran uporabnike oskrbuje s sredstvi, ki so potrebna za gradnjo in podporo velike baze strank. Sledijo, procesirajo in zadovoljujejo vaša naročila tiskanj in jih pošljejo direktno k vašim potrošnikom. Printing in a box je popolnoma transparentna storitev, ki vam omogoča vzpostaviti uporabniško zvestobo in razvoj pomembne znamke.

Če želite, da nekdo prevzame vaše delo, medtem ko se vi ukvarjate s spletnim podjetjem za tiskanje in oblikovanje, potem je Printing in a box pravi naslov. Svojo stran lahko pripravite v zelo kratkem času, morda vam bo vzelo manj kot 24 ur. 

 

Vir: Business Opportunities

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje