Printing in a box

Če si lastite telefon, računalnik in imate voljo zagnati podjetje, ki se ukvarja s tiskanjem in oblikovanjem, potem boste morda našli točno to kar iščete pri Printing in a Box.
Printing in a box

Printing in a Box (slika: www.business-opportunities.biz)

Njihov cilj je, da omogočijo vsem, da začnejo z lastnim domačim poslovanjem ali da razširijo obstoječe podjetje. Eden izmed najtežjih aspektov vodenja poslov je čas, ki je potreben za njihovo vzdrževanje. PIAB se tega še kako zaveda in prav zaradi tega poskušajo ravno na tem področju narediti vse, da vam bi pomagali. Ponujajo številne ugodnosti, vključno s popolno vgrajeno programsko opremo za tiskanje in podporo uporabnikom, na njihovem strežniku pa si lahko postavite tudi svojo spletno stran.

Njihova spletna stran uporabnike oskrbuje s sredstvi, ki so potrebna za gradnjo in podporo velike baze strank. Sledijo, procesirajo in zadovoljujejo vaša naročila tiskanj in jih pošljejo direktno k vašim potrošnikom. Printing in a box je popolnoma transparentna storitev, ki vam omogoča vzpostaviti uporabniško zvestobo in razvoj pomembne znamke.

Če želite, da nekdo prevzame vaše delo, medtem ko se vi ukvarjate s spletnim podjetjem za tiskanje in oblikovanje, potem je Printing in a box pravi naslov. Svojo stran lahko pripravite v zelo kratkem času, morda vam bo vzelo manj kot 24 ur. 

 

Vir: Business Opportunities