Printing in a box

Če si lastite telefon, računalnik in imate voljo zagnati podjetje, ki se ukvarja s tiskanjem in oblikovanjem, potem boste morda našli točno to kar iščete pri Printing in a Box.
Printing in a box

Printing in a Box (slika: www.business-opportunities.biz)

Njihov cilj je, da omogočijo vsem, da začnejo z lastnim domačim poslovanjem ali da razširijo obstoječe podjetje. Eden izmed najtežjih aspektov vodenja poslov je čas, ki je potreben za njihovo vzdrževanje. PIAB se tega še kako zaveda in prav zaradi tega poskušajo ravno na tem področju narediti vse, da vam bi pomagali. Ponujajo številne ugodnosti, vključno s popolno vgrajeno programsko opremo za tiskanje in podporo uporabnikom, na njihovem strežniku pa si lahko postavite tudi svojo spletno stran.

Njihova spletna stran uporabnike oskrbuje s sredstvi, ki so potrebna za gradnjo in podporo velike baze strank. Sledijo, procesirajo in zadovoljujejo vaša naročila tiskanj in jih pošljejo direktno k vašim potrošnikom. Printing in a box je popolnoma transparentna storitev, ki vam omogoča vzpostaviti uporabniško zvestobo in razvoj pomembne znamke.

Če želite, da nekdo prevzame vaše delo, medtem ko se vi ukvarjate s spletnim podjetjem za tiskanje in oblikovanje, potem je Printing in a box pravi naslov. Svojo stran lahko pripravite v zelo kratkem času, morda vam bo vzelo manj kot 24 ur. 

 

Vir: Business Opportunities

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje