Pripravništvo v start-up podjetju

Internship oz. pripravništvo je v tujini zelo uveljavljen način, kako mladi pridobivajo izkušnje na področjih, ki jih zanimajo. V zameno za poceni ali zastonj opravljeno delo, dobijo možnost delati v realnih okoliščinah in s strokovnjaki, od katerih se lahko veliko naučijo.
Bisnode Business Brunch (BBB)

Bisnode Business Brunch (BBB) (Vir slike: sxc.hu)

V ZDA več kot 70 % pripravnikov po zaključku pripravništva dobi ponudbo za zaposlitev oz. nadaljevanje sodelovanja. Glede na to, da je v Sloveniji izobraževalni sistem še malo bolj oddaljen od realnega tržnega gospodarstva, bi morala biti pripravništva smatrana kot suho zlato. Vendar ni veliko govora o tem.

Jugoslav Petković, ustanovitelj inkubatorja za start-up podjetja Silicijevi vrtovi, želi spodbuditi internship sceno v slovenskem gospodarstvu. Meni, da so startupi odličen material za nekaj takega. Gre za ekipe podjetnikov, ki z velikimi idejami ciljajo na globalni trg, zato potrebujejo odprte glave in pridne roke. Mladi v Sloveniji pa potrebujejo priložnost!

Brez izkušenj so na trgu dela obsojeni na letanje od ene službe do druge. Kaj, če bi namesto slabo plačane dolgočasne službe raje za slabo plačo delal nekaj zanimivega? Nekaj, kjer ciljaš na globalni trg, kjer tvoje mnenje šteje in vidiš učinke svojega dela?

Petković sodeluje z veliko startupi, ki jim svetuje in pomaga, da bi čimprej dosegli svoje cilje in izkoristili svoje potenciale. Tako ve za mnoge priložnosti za pripravništvo v teh startupih in želi povezati podjetja s kandidati.

Trenutno so na voljo pripravništva na naslednjih področjih:

  • marketing & PR
  • product management
  • interactive designer
  • iOS development
  • web frontend (HTML, JS, CSS)
  • appstore SEO
Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

20.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Vse za podjetje