Pripravništvo v start-up podjetju

Internship oz. pripravništvo je v tujini zelo uveljavljen način, kako mladi pridobivajo izkušnje na področjih, ki jih zanimajo. V zameno za poceni ali zastonj opravljeno delo, dobijo možnost delati v realnih okoliščinah in s strokovnjaki, od katerih se lahko veliko naučijo.
Bisnode Business Brunch (BBB)

Bisnode Business Brunch (BBB) (Vir slike: sxc.hu)

V ZDA več kot 70 % pripravnikov po zaključku pripravništva dobi ponudbo za zaposlitev oz. nadaljevanje sodelovanja. Glede na to, da je v Sloveniji izobraževalni sistem še malo bolj oddaljen od realnega tržnega gospodarstva, bi morala biti pripravništva smatrana kot suho zlato. Vendar ni veliko govora o tem.

Jugoslav Petković, ustanovitelj inkubatorja za start-up podjetja Silicijevi vrtovi, želi spodbuditi internship sceno v slovenskem gospodarstvu. Meni, da so startupi odličen material za nekaj takega. Gre za ekipe podjetnikov, ki z velikimi idejami ciljajo na globalni trg, zato potrebujejo odprte glave in pridne roke. Mladi v Sloveniji pa potrebujejo priložnost!

Brez izkušenj so na trgu dela obsojeni na letanje od ene službe do druge. Kaj, če bi namesto slabo plačane dolgočasne službe raje za slabo plačo delal nekaj zanimivega? Nekaj, kjer ciljaš na globalni trg, kjer tvoje mnenje šteje in vidiš učinke svojega dela?

Petković sodeluje z veliko startupi, ki jim svetuje in pomaga, da bi čimprej dosegli svoje cilje in izkoristili svoje potenciale. Tako ve za mnoge priložnosti za pripravništvo v teh startupih in želi povezati podjetja s kandidati.

Trenutno so na voljo pripravništva na naslednjih področjih:

  • marketing & PR
  • product management
  • interactive designer
  • iOS development
  • web frontend (HTML, JS, CSS)
  • appstore SEO
Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje