Prisluhnite #1 strokovnjaku za spletno prodajo v Sloveniji!

Avtor — 22.01.2013
15. februarja vas vabimo, da se udeležite celodnevnega seminarja Prodajna optimizacija spletnih mest, na katerem vas bo eden najboljših predavateljev in #1 strokovnjak za internetno prodajo v Sloveniji – Rok Hrastnik popeljal v svet učinkovitega internetnega poslovanja. Ekskluziven MP popust!
Prisluhnite #1 strokovnjaku za spletno prodajo v Sloveniji!

Rok Hrastnik je prepoznan kot eden vodilnih strokovnjakov za neposredno trženje na internetu.

Konkretni primeri, 100% praktično

Rok vam bo med drugim povedal kako lahko z minimalnimi vložki znatno povečamo prodajo pri kateremkoli poslu – od frizerskih in gradbenih storitev do prodaje v večjih spletnih trgovinah.

Ogledali si bomo številne konkretne primere optimizacije spletnih mest slovenskih in tujih podjetij, ki so z malimi posegi znatno izboljšala prodajne rezultate.

Rok bo tudi razložil kako izboljšati pretvorbo obiskovalcev v kupce, kako se pravilno lotiti ocenjevanja uspešnosti in učinkovitosti spletnega mesta in zakaj so tudi pri spletni analitiki agregatne metrike neuporabne.

Bralcem portala mp.si do 1.2. nudimo ekskluziven popust! Ob prijavi vpišite  kodo: MP20 in prejeli boste 40 evrov popusta!

Vsebina celodnevnega seminarja bo 100 % praktična, brez nepotrebne teorije in bo temeljila zgolj na praktičnih primerih, “prej/potem rešitvah” ter konkretnih receptih za vaš posel.

Če želite spremeniti spletno stran v močno prodajno orodje, potem seminarja Prodajna optimizacija spletnih mest preprosto ne smete zamuditi.

Prisluhnite #1 strokovnjaku za internetno prodajo v Sloveniji!

Rok Hrastnik je prepoznan kot eden vodilnih strokovnjakov za neposredno trženje na internetu, v svoji karieri pa se že od začetka osredotoča na neposredno ustvarjanje prodajnih rezultatov s pomočjo prodajne moči interneta.

Do leta 2011 je kot mednarodni internetni direktor skupine Studio Moderna vodil razvoj internetnega trženja in spletne prodaje na 22 trgih Srednje in Vzhodne Evrope.

Za vas 40 € ceneje

Do 1. februarja imate čas, da poleg first minute popusta v višini 20 € izkoristite še dodatnih 20 € ekskluzivnega popusta, ki ga prejmejo samo uporabniki spletne strani www.mladipodjetnik.si.

Če želite uveljaviti 40 € popusta, potem se do 1. 2. prijavite na seminar Prodajna optimizacija spletnih mest in ob prijavi vpišite naslednjo kodo: MP20.

Vrnemo denar

Zagotavljamo vam, da se vam bo investicija v seminar ob upoštevanju napotkov, ki jih boste dobili na seminarju povrnila že v nekaj tednih. Ker smo v to prepričani, vam dajemo 100% garancijo na zadovoljstvo! Če s seminarjem ne boste zadovoljni, vam vrnemo denarKliknite in se prijavite še danes!

Vljudno vabljeni!
Nasvet.com


Oznake: , , , ,