Prisluhnite svojim strankam

Ljudje bodo dostikrat razglabljali o vaših storitvah ali produktih, ki so jih koristili, ne glede na to, ali vam je to všeč ali ne. To se lahko dogaja v vsakdanjih pogovorih s prijatelji in znanci, svoje mnenje pa lahko širijo tudi javno s pomočjo interneta.
Prisluhnite svojim strankam

Prisluhnite svojim strankam (Vir slike: sxc.hu)

Mnenja potrošnikov, vaših strank, so zelo pomembna za podjetje. Obstaja več načinov, kako izvedeti, kaj se podi v glavah vaših strank. Eden izmed njih je ta, da uporabljate katerega izmed družbenih omrežij, kot sta na primer Facebook in Twitter, ki omogočata enostavno in dvosmerno komunikacijo. Pravzaprav lahko informacije o mnenju potrošnikov o vašem podjetju najdete vsepovsod na spletu, na primer na forumih, zasebnih blogih in podobnih spletnih mestih.

Takšno nenadzorovano širjenje informacij o vaših dejavnostih vam morda ne bo pogodu, toda razumeti morate, da gre pravzaprav za zelo dobro stvar, ki lahko koristi vašemu poslu. A le, če spremljate takšne objave v spletu in ste pripravljeni iz njih potegniti tudi kaj dobrega. 

Slišali boste številne pohvale, pa tudi mnoge kritike. Če je mnenje vaših strank v večini pozitivno, lahko z razširjanjem pozitivnih mnenj neposredno vplivate na potencialne kupce, da se odločijo za naslednji korak in za vašo storitev/produkt tudi zares odštejejo denar. Toda nikakor se ne smete ustrašiti, če slišite kritiko: tako boste vsaj vedeli, kako lahko popravite svoje napake in potrošnikom omogočite boljšo izkušnjo pri rabi vaših storitev/produktov.

S pravilnim odzivom na pridobljena mnenja vaših strank lahko naredite pomemben korak k uspehu. Ljudje namreč cenijo, če se njihove besede spoštuje in upošteva, to pa vam bodo vrnili s širjenjem dobre besede o vas in vašem podjetju.

Vir: Thoughts on Business

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje