Prisluhnite svojim strankam

Ljudje bodo dostikrat razglabljali o vaših storitvah ali produktih, ki so jih koristili, ne glede na to, ali vam je to všeč ali ne. To se lahko dogaja v vsakdanjih pogovorih s prijatelji in znanci, svoje mnenje pa lahko širijo tudi javno s pomočjo interneta.
Prisluhnite svojim strankam

Prisluhnite svojim strankam (Vir slike: sxc.hu)

Mnenja potrošnikov, vaših strank, so zelo pomembna za podjetje. Obstaja več načinov, kako izvedeti, kaj se podi v glavah vaših strank. Eden izmed njih je ta, da uporabljate katerega izmed družbenih omrežij, kot sta na primer Facebook in Twitter, ki omogočata enostavno in dvosmerno komunikacijo. Pravzaprav lahko informacije o mnenju potrošnikov o vašem podjetju najdete vsepovsod na spletu, na primer na forumih, zasebnih blogih in podobnih spletnih mestih.

Takšno nenadzorovano širjenje informacij o vaših dejavnostih vam morda ne bo pogodu, toda razumeti morate, da gre pravzaprav za zelo dobro stvar, ki lahko koristi vašemu poslu. A le, če spremljate takšne objave v spletu in ste pripravljeni iz njih potegniti tudi kaj dobrega. 

Slišali boste številne pohvale, pa tudi mnoge kritike. Če je mnenje vaših strank v večini pozitivno, lahko z razširjanjem pozitivnih mnenj neposredno vplivate na potencialne kupce, da se odločijo za naslednji korak in za vašo storitev/produkt tudi zares odštejejo denar. Toda nikakor se ne smete ustrašiti, če slišite kritiko: tako boste vsaj vedeli, kako lahko popravite svoje napake in potrošnikom omogočite boljšo izkušnjo pri rabi vaših storitev/produktov.

S pravilnim odzivom na pridobljena mnenja vaših strank lahko naredite pomemben korak k uspehu. Ljudje namreč cenijo, če se njihove besede spoštuje in upošteva, to pa vam bodo vrnili s širjenjem dobre besede o vas in vašem podjetju.

Vir: Thoughts on Business

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje