Nova rubrika: Prispevki samostojnih podjetnikov za socialno varnost

Avtor — 28.05.2009
Na portal smo v področje računovodstvo dodali novo rubriko: prispevki samostojnih podjetnikov za socialno varnost. Rubriko bomo mesečno dopolnjevali s podatki DURSa, saj se prispevki spreminjajo v omenjenem intervalu (vezani so na minimalno plačo).
Nova rubrika: Prispevki samostojnih podjetnikov za socialno varnost

Nova rubrika: za vas bomo redno spremljali nove prispevke.

Rubriko najdete v področju računovodstvo, pod naslovom Prispevki za samostojne podjetnike za socialno varnost.

Omenjene prispevke je potrebno mesečno plačevati davčnemu uradu in sicer 15. v mesecu za pretekli mesec. Kot verjetno že veste, podatke je od 1.1.2009 dalje potrebno posredovati prek sistema edavki.

O novih prispevkih vas bomo obveščali na osnovni strani portala med novicami, hkrati pa tudi v tedenskem e-obveščanju, zato ne oklevajte s prijavo!

Iskanje
MP izobraževanja
MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje.

Preberite več >>
Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje.

Preberite več >>
Vse za podjetje