Pritiski na Dell za izdajo računalnikov z Linux-om izven ZDA

Maja letos je podjetje začelo prodajati tri modele svojih računalnikov s prednaloženim Ubuntu Linux-om, vendar samo v ZDA. Ta poteza je posledica pritiskov na podjetje iz foruma Dellovih uporabnikov IdeaStorm. Sedaj na podjetje pritiskajo tudi potencialni kupci iz drugih kontinentov.
Pritiski na Dell za izdajo računalnikov z Linux-om izven ZDA

Linux na Dell računalnikih kmalu tudi v Evropi.

Dve posamezni akciji sta zbrali kar 23.000 glasov, ki zahtevajo, da se ti modeli prodajajo po celem svetu in ne le v ZDA. V Dellu sicer pravijo, da imajo težave s certifikati in gonilniki v tujih jezikih, a izdaja zamuja tudi v Veliki Britaniji. Več pojasnil ne dajejo.

Vir: ZD Net

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje