Privarčujte na stroških goriva

Ali ste doživeli pravo nočno moro, ko ste se nazadnje peljali mimo bencinske črpalke? Za večino majhnih podjetij stroški goriva močno zmanjšujejo dobiček, zato vam v nadaljevanju predstavljamo 6 nasvetov za zmanjšanje stroškov goriva.
Privarčujte na stroških goriva

Privarčujte na stroških goriva. (Vir slike: sxc.hu)

1. Nikar na prvo bencinsko črpalko

V kolikor vas poslovne poti peljejo po različnih državah po Evropi se že v naprej pozanimajte katere države imajo najcenejši bencin. Na tak način boste prihranili kar nekaj evrov.

2. Prodajte vozni park

V kolikor sami skrbite za dostavo pošiljk, preverite, morda bi vas ceneje prišlo, da najamete storitev dostave.

3. Pot planirajte v naprej

V naprej imejte začrtano pot, saj na tak način ne boste delali nepotrebnih ovinkov. Prav tako je dobro, da si vse sestanke in dostave iz istega konca Slovenije ali Evrope uredite na isti dan.

4. Vozite počasneje

Pri hitri vožnji imate več porabe, zato pričnite voziti malenkost počasneje.

5. Delo od doma

V kolikor imate do pisarne precej dolgo pot, razmislite o delu od doma. Tako zase kot za svoje zaposlene lahko ustvarite urnike, kjer dvakrat na teden delate od doma.

6. Webinar

Manjše treninge oz. izobraževanja lahko opravite kar preko webinarjev (seminarjev, ki potekajo preko spleta), tudi na tak način boste privarčevali na stroških goriva.

Vir: entrepreneur.com

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

21.11.2017 od 16:30 do 08.12.2017 18:00
Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo številne kraje v Sloveniji - toplo vabljeni, da preverite program in se nam pridružite.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Trbovlje

21.11.2017 od 16:30 do 19:00
Blockchain Roadshow: Trbovlje

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo tudi Trbovlje, kjer nas bodo prijazno gostili v Katapultu.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Ljubljana

07.12.2017 od 10:00 do 08.12.2017 20:00
Blockchain Roadshow: Ljubljana

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Serijo bomo zaključili v Ljubljani, in sicer s kar dvodnevnim dogodkom (7. in 8. december). Obiščite nas v Tehnološkem parku Ljubljana!
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords

07.12.2017 od 16:30 do 08.12.2017 19:30
Delavnica: Google Adwords

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno upoštevanje splošnih smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Prav zato vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti.
Preberite več >>

Vse za podjetje