Privarčujte na stroških goriva

Ali ste doživeli pravo nočno moro, ko ste se nazadnje peljali mimo bencinske črpalke? Za večino majhnih podjetij stroški goriva močno zmanjšujejo dobiček, zato vam v nadaljevanju predstavljamo 6 nasvetov za zmanjšanje stroškov goriva.
Privarčujte na stroških goriva

Privarčujte na stroških goriva. (Vir slike: sxc.hu)

1. Nikar na prvo bencinsko črpalko

V kolikor vas poslovne poti peljejo po različnih državah po Evropi se že v naprej pozanimajte katere države imajo najcenejši bencin. Na tak način boste prihranili kar nekaj evrov.

2. Prodajte vozni park

V kolikor sami skrbite za dostavo pošiljk, preverite, morda bi vas ceneje prišlo, da najamete storitev dostave.

3. Pot planirajte v naprej

V naprej imejte začrtano pot, saj na tak način ne boste delali nepotrebnih ovinkov. Prav tako je dobro, da si vse sestanke in dostave iz istega konca Slovenije ali Evrope uredite na isti dan.

4. Vozite počasneje

Pri hitri vožnji imate več porabe, zato pričnite voziti malenkost počasneje.

5. Delo od doma

V kolikor imate do pisarne precej dolgo pot, razmislite o delu od doma. Tako zase kot za svoje zaposlene lahko ustvarite urnike, kjer dvakrat na teden delate od doma.

6. Webinar

Manjše treninge oz. izobraževanja lahko opravite kar preko webinarjev (seminarjev, ki potekajo preko spleta), tudi na tak način boste privarčevali na stroških goriva.

Vir: entrepreneur.com

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje