Privarčujte na stroških goriva

Ali ste doživeli pravo nočno moro, ko ste se nazadnje peljali mimo bencinske črpalke? Za večino majhnih podjetij stroški goriva močno zmanjšujejo dobiček, zato vam v nadaljevanju predstavljamo 6 nasvetov za zmanjšanje stroškov goriva.
Privarčujte na stroških goriva

Privarčujte na stroških goriva. (Vir slike: sxc.hu)

1. Nikar na prvo bencinsko črpalko

V kolikor vas poslovne poti peljejo po različnih državah po Evropi se že v naprej pozanimajte katere države imajo najcenejši bencin. Na tak način boste prihranili kar nekaj evrov.

2. Prodajte vozni park

V kolikor sami skrbite za dostavo pošiljk, preverite, morda bi vas ceneje prišlo, da najamete storitev dostave.

3. Pot planirajte v naprej

V naprej imejte začrtano pot, saj na tak način ne boste delali nepotrebnih ovinkov. Prav tako je dobro, da si vse sestanke in dostave iz istega konca Slovenije ali Evrope uredite na isti dan.

4. Vozite počasneje

Pri hitri vožnji imate več porabe, zato pričnite voziti malenkost počasneje.

5. Delo od doma

V kolikor imate do pisarne precej dolgo pot, razmislite o delu od doma. Tako zase kot za svoje zaposlene lahko ustvarite urnike, kjer dvakrat na teden delate od doma.

6. Webinar

Manjše treninge oz. izobraževanja lahko opravite kar preko webinarjev (seminarjev, ki potekajo preko spleta), tudi na tak način boste privarčevali na stroških goriva.

Vir: entrepreneur.com

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

Pred odpiranjem podjetja se bodočemu podjetniku poraja mnogo vprašanj. Postopek odprtja, prispevki, davki, oblika... Na podlagi desetletnih izkušenj smo zbrali najpogostejša vprašanja in jih zapakirali v izobraževanje, na katerem bo tudi možnost za vaša vprašanja.
Preberite več >>

Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

Vstop v svet podjetništva je za posameznika zelo velik korak. Za razliko od zaposlitve je namreč odgovoren tako za razvoj produkta in marketing kot tudi za celotno birokracijo.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

20.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje ter superiorna organiziranost vedno vodili na vrh in do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

Vse za podjetje