Prodaja je ključ do poslovnega uspeha!

Avtor Egon Ravbar — 25.02.2010
Komentiraj!
Izdelki ali storitve - če želite doseči željeni poslovni uspeh, jih boste morali znati prodati. Postavite se v vlogo svojega kupca in spoznajte njegove želje. Pripravili smo 3 članke na temo prodaje in storitev ter vas ob tej priložnosti vabimo na brezplačno izobraževanje na to temo!
Prodaja je ključ do poslovnega uspeha!

Prodaja je ključni člen v vašem načrtu za uspešno poslovanje!

Risto Stojanovski je za naš portal napisal tri članke, ki v sebi skrivajo temelje dobrih storitev in prodaje. Avtor člankov je tudi odličen predavatelj, ki bo za Zavod mladi podjetnik nekaj svojega znanja delil na brezplačnem izobraževanju!


Članek: Bistvene lastnosti prodaje: kako od ideje do denarja

Veliko podjetnikov in podjetij ima dobro poslovno idejo, ki jo uspejo pripeljati do določene stopnje. Večini se ponavadi zatakne pri prodaji. Lahko imate še kako dober produkt, brez pravilnih korakov prodaje z njim ne boste dosegli uspeha. V nadaljevanju si preberite, kaj je bistvo pri prodaji.

Celoten članek: Bistvene lastnosti prodaje: kako od ideje do denarja >>

 

Članek: Moč storitve pri poslovanju

Storitev je občutek! Je nekaj neoprijemljivega in vendar vsi takoj vemo, kdaj smo bili deležni odlične in kdaj slabe storitve. Predvsem pa je storitev tisto, kar je zaznal vaš kupec! Važna je kupčeva percepcija.

Celoten članek: Moč storitve pri poslovanju >>

 

Članek: Osnove prodaje

Če hočemo v današnjem svetu preživeti, moramo prej ali slej prodajati. Prodajamo lahko proizvode ali storitve, lahko pa zgolj prodajamo svoje delo - fizično in intelektualno. Kljub temu pa relativno malo ljudi v celoti obvlada prodajo. Še več, prodaja kot taka ima za povprečnega Slovenca negativen prizvok. Poglejmo, kaj je krivo, da je prodaja pri nas na slabem glasu.

Celoten članek: Osnove prodaje >>

 

Izobraževanja na tematiko prodaje in storitev

Brezplačno izobraževanje: Osnove prodaje ter zlata pravila vodenja storitev

 

Želite VEČ?

Celodnevna delavnica: Prodaja, zvesti kupci in odlična storitev!

Prijavi se na e-novice!