Prodajte rabljeno elektroniko

Na zavrzite starega iPoda ali walkmana v prvi smetnjak ali še huje v naravo. Na spletu boste našli marsikatero podjetje, ki je pripravljeno stare in tudi pokvarjene aparate odkupiti.
Prodajte rabljeno elektroniko

S čim sta strani v prednosti pred eBay-em in Craiglist-om?

V imenu ekološke osveščenosti ali le težnje po zaslužku. Pravzaprav v tem trenutku to ni bistveno. Pomembno je, da se problema varstva okolja lotimo danes!

SecondRotation odkupi vse modele prenosnih telefonov, kamere, GPS naprave, igralne konzole in še marsikaj. Na strani s sistemom označevanja opišete stanje vaše naprave, ob koncu pa vam program postreže z ocenjeno vrednostjo, ki jo je podjetje zanjo pripravljeno odšteti. Od julija, ko je storitev zaživela, so pokupili 850 kosov elektronike.

Isti princip uveljavlja BuyMyBrokeniPod, ki pa se je omejila zgolj na te Applove izdelke. Te razstavijo za uporabne dele ali pa jih popravijo ter pošljejo v maloprodajo. Ali so novi lastniki seznanjeni z zgodovino svojega novega nakupa pa ni jasno.

Opel, Sony in DELL so le nekatere svetovne korporacije, ki imajo svoj, brezplačni reciklažni program.

Recikliranje pri nas opravljajo komunalna podjetja, zadnje čase pa je z oglaševalskimi akcijami najbolj prodorno podjetje Zeos.

Vir: TechCrunch

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

11.05.2018 od 14:00 do 17:30
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Vse za podjetje