Prodajte rabljeno elektroniko

Na zavrzite starega iPoda ali walkmana v prvi smetnjak ali še huje v naravo. Na spletu boste našli marsikatero podjetje, ki je pripravljeno stare in tudi pokvarjene aparate odkupiti.
Prodajte rabljeno elektroniko

S čim sta strani v prednosti pred eBay-em in Craiglist-om?

V imenu ekološke osveščenosti ali le težnje po zaslužku. Pravzaprav v tem trenutku to ni bistveno. Pomembno je, da se problema varstva okolja lotimo danes!

SecondRotation odkupi vse modele prenosnih telefonov, kamere, GPS naprave, igralne konzole in še marsikaj. Na strani s sistemom označevanja opišete stanje vaše naprave, ob koncu pa vam program postreže z ocenjeno vrednostjo, ki jo je podjetje zanjo pripravljeno odšteti. Od julija, ko je storitev zaživela, so pokupili 850 kosov elektronike.

Isti princip uveljavlja BuyMyBrokeniPod, ki pa se je omejila zgolj na te Applove izdelke. Te razstavijo za uporabne dele ali pa jih popravijo ter pošljejo v maloprodajo. Ali so novi lastniki seznanjeni z zgodovino svojega novega nakupa pa ni jasno.

Opel, Sony in DELL so le nekatere svetovne korporacije, ki imajo svoj, brezplačni reciklažni program.

Recikliranje pri nas opravljajo komunalna podjetja, zadnje čase pa je z oglaševalskimi akcijami najbolj prodorno podjetje Zeos.

Vir: TechCrunch

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

21.11.2017 od 16:30 do 08.12.2017 18:00
Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo številne kraje v Sloveniji - toplo vabljeni, da preverite program in se nam pridružite.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Trbovlje

21.11.2017 od 16:30 do 19:00
Blockchain Roadshow: Trbovlje

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo tudi Trbovlje, kjer nas bodo prijazno gostili v Katapultu.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Ljubljana

07.12.2017 od 10:00 do 08.12.2017 20:00
Blockchain Roadshow: Ljubljana

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Serijo bomo zaključili v Ljubljani, in sicer s kar dvodnevnim dogodkom (7. in 8. december). Obiščite nas v Tehnološkem parku Ljubljana!
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords

07.12.2017 od 16:30 do 08.12.2017 19:30
Delavnica: Google Adwords

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno upoštevanje splošnih smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Prav zato vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti.
Preberite več >>

Vse za podjetje