Prodajte rabljeno elektroniko

Na zavrzite starega iPoda ali walkmana v prvi smetnjak ali še huje v naravo. Na spletu boste našli marsikatero podjetje, ki je pripravljeno stare in tudi pokvarjene aparate odkupiti.
Prodajte rabljeno elektroniko

S čim sta strani v prednosti pred eBay-em in Craiglist-om?

V imenu ekološke osveščenosti ali le težnje po zaslužku. Pravzaprav v tem trenutku to ni bistveno. Pomembno je, da se problema varstva okolja lotimo danes!

SecondRotation odkupi vse modele prenosnih telefonov, kamere, GPS naprave, igralne konzole in še marsikaj. Na strani s sistemom označevanja opišete stanje vaše naprave, ob koncu pa vam program postreže z ocenjeno vrednostjo, ki jo je podjetje zanjo pripravljeno odšteti. Od julija, ko je storitev zaživela, so pokupili 850 kosov elektronike.

Isti princip uveljavlja BuyMyBrokeniPod, ki pa se je omejila zgolj na te Applove izdelke. Te razstavijo za uporabne dele ali pa jih popravijo ter pošljejo v maloprodajo. Ali so novi lastniki seznanjeni z zgodovino svojega novega nakupa pa ni jasno.

Opel, Sony in DELL so le nekatere svetovne korporacije, ki imajo svoj, brezplačni reciklažni program.

Recikliranje pri nas opravljajo komunalna podjetja, zadnje čase pa je z oglaševalskimi akcijami najbolj prodorno podjetje Zeos.

Vir: TechCrunch

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje