BLOG MARKETING DELAVNICA

Prodajte vaše posestvo hitreje

Dandanes, ko je še vedno na pohodu finančna stiska, je še težje prodati vaše nepremičnine, na primer vaš dom. A kljub vsemu obstajajo preverjeni načini, ki vam bodo dokazano hitreje pomagali prodati vaš dom. Čeprav lahko kupovanje posestev običajno smatramo za zanesljiv način investiranja, pa je zaradi finančne krize svet nepremičnin najbolj prizadet. Da bi obvarovali vaše domače investicije, morate upoštevati kopico stvari, še posebej, če želite vaš dom prodati, kar se da najhitreje.
Prodajte vaše posestvo hitreje

Imate težave pri prodaji hiše? (slika: http://sp.life123.com)

Mnogo prodajalcev domov trpi posledice prodajanja svojih posestev na prenasičenem trgu, kjer je konkurenca močna. Situacija je skoraj brezupna tudi pri nas. Več domov kot je na voljo na prodaj, težje boste prodali svojo hišo.

Spodaj je nekaj nasvetov, ki se jih poskušajte držati, če želite vaš dom prodati hitro:

1. Izboljšajte izgled dohoda do zunanjih vrat hiše. Imejte v mislih, da prvi vtis traja, zaradi česar je nujno, da je dohod do vaše hiše kar se da najbolj privlačen. Uredite tlakovce, pokosite trato in sveže prepleskajte fasado.

2. Izberite nevtralne odtenke, da bo vaš dom bolj privlačen kupcem. Nevtralna barva se bo prilagajala skoraj vsem vrstam in barvam osebnih predmetov vaših potencialnih kupcev, zato se ne boste nikoli odločili napačno, če boste izbrali nevtralne barve.

3. Zagotovite, da bo vaš dom prijetnega vonja in ne bo kupcev odračal od vas. Znebite se neprijetnih vonjav in cigaretnega dima okoli vašega doma. Vaš dom bo izgledal bolje, če bo dišal po piškotkih ali svežem kruhu.

4. Naj domače živali počakajo na vrtu ali pri babici, ko se odločite razkazati vaš dom. Tudi “mačje stranišče” naj bo sveže in čisto. Vsekakor pa nujno očistite preproge, preden vašo hišo postavite na trg.

5. Očistite okna in vklopite luči. zaradi svetlobe bodo prostori izgledali večji in le-tako bo vaš dom zasijal v vsej svoji veličini. Čista okna izredno izboljšajo izgled vašega doma.

6. zagotovite več življenskega prostora, tako da vaše stanovanje očistite nereda. Kupce domov boste zlahka odvrnili, če bo stanovanje prenasičeno s (nepotrebnimi) predmeti.

7. Obnavljajte in popravljajte. Morda boste morali zamenjati nekaj kosov pohištva in prepleskati tako notranjost kot tudi zunanjost hiše, da bi povečali prodajne kapacitete vašega posestva.

8. Vaš dom bo izgledal prenovljeno in sveže, če ga boste sami naredili takšnega. Če se boste držali zgoraj omenjenih nasvetov, boste pripravili pravo razpoloženje za vaše potencialne kupce. Raziskave so pokazale, da lahko s pravilno “uprizoritvijo” doma slednjega prodate kar tri mesece hitreje in 3 odstotke dražje. Naj bodo vaši kupci hitro in dolgo impresionirani.

Zgornji nasveti vam bodo zagotovo pomagali pri prodaji vašega doma, a ker je konkurenca na tržišču huda, ga boste težko prodali po prvotno zahtevani ceni. Morda boste morali prodajno ceno nekoliko znižati.

Izjemno pomembno je, da najamete kompetentnega nepremičninskega agenta, ki bo lahko poskrbel za tehnične stvari okoli oglaševanja in prodaje vašega doma. Velikokrat se namreč zgodi, da imajo ljudje čudovita posestva, a ne dovolj pravih virov, s katerimi bi jih oglaševali in ljudem dali jasno vedeti, da so na voljo. Tako obstaja možnost, da vašega doma sploh ne boste mogli prodati.

 

Buzzle

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

Pred odpiranjem podjetja se bodočemu podjetniku poraja mnogo vprašanj. Postopek odprtja, prispevki, davki, oblika... Na podlagi desetletnih izkušenj smo zbrali najpogostejša vprašanja in jih zapakirali v izobraževanje, na katerem bo tudi možnost za vaša vprašanja.
Preberite več >>

Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

Vstop v svet podjetništva je za posameznika zelo velik korak. Za razliko od zaposlitve je namreč odgovoren tako za razvoj produkta in marketing kot tudi za celotno birokracijo.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

13.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje ter superiorna organiziranost vedno vodili na vrh in do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

Vse za podjetje