Projekt ACCELMED za podporo podjetništva

Tehnološki park Ljubljana bo kot eden izmed petih partnerjev sodeloval pri transnacionalnem projektu ACCELMED. Gre za novo podporno podjetniško storitev, namenjeno predvsem spodbujanju gospodarske rasti na območju Mediterana.
Projekt ACCELMED za podporo podjetništva

Projekt ACCELMED za podporo podjetništva (Vir slike: sxc.hu)

Pet projektnih partnerjev, med njimi so Tehnološki park Ljubljana (Slovenija), ASTER (Italija), PROMOS – specializirana agencija milanske gospodarske zbornice za mednarodno sodelovanje (Italija), ANIMA – investicijska mreža (Francija) ter BIC Attica – poslovni in inovacijski center iz Atike (Grčija), bo pod vodstvom španske ekipe Barcelona Aktiva delovalo v želji po združevanju rezultatov in učinkov uspešnih projektov spodbujanja gospodarske rasti na območju Mediterana. 

Konzorcij, katerega sestavljajo zgoraj našteti projektni partnerji, je za izvedbo transnacionalnega projekta ACCELMED (Acceleration for Mediterranean Companies) uspel pridobiti sofinanciranje evropskega programa MED.

Projekt združuje rezultate in učinke uspešnih projektov spodbujanja gospodarske rasti na območju Mediterana. Projektni partnerji zaznavajo, da kompleksno, globalno in dinamično poslovno okolje zahteva nove pristope in orodja za podporo malim in srednje velikim podjetjem na področju dostopa do financ, do mednarodnih trgov ter specializiranih podjetniških storitev za globalno rast.

V leto in pol trajajočem projektu, katerega namen je oblikovanje novih podpornih podjetniških storitev za mala in srednje velika podjetja ter medregionalnega sodelovanja med organizacijami podpornega okolja, bodo:

  • pripravili metodologije za izvedbo sedmih investicijskih forumov,
  • oblikovali storitve za prijazno umestitev podjetij na območju Mediterana ter
  • oblikovali metodologijo za vzpostavitev podjetniškega pospeševalnika.

Vir: TP-LJ

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

20.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Vse za podjetje