Projekt “Simbioza giba” vabi k sodelovanju prostovoljce

Avtor — 17.07.2014
Projekt Simbioza giba vabi k sodelovanju prostovoljce za regionalne in lokalne koordinatorje. Nov vseslovenski medgeneracijski prostovoljski projekt Simbioza giba bo ponovno povezal dve generaciji, tokrat skozi gibanje.
Projekt "Simbioza giba" vabi k sodelovanju prostovoljce

Simbioza giba! (Vir slike: simbioza.eu)

Simbioza sicer od leta 2011 povezuje Slovenijo. Socialna inovacija, ki je združila modrost in mladost in pokazala, da je medgeneracijsko sodelovanje prava smer prihodnosti, je v računalniške delavnice vključila več kot 20 tisoč ljudi. Zgodba računalništva je dobila trajnostno zgodbo preko Medgeneracijskega centra, Simbioza šol in projekta Simbioza mojstri. Simbioza se širi tudi mednarodno in nosi dobro ime Slovenije v širni svet.

Snovalci Simbioze verjamejo, da je prav, da pozitivno energijo tedenske akcije ohranijo. Želijo ustvarjati družbo, kjer mladi spoznavajo, kakšno bogastvo modrosti se skriva v starejših, in kjer starejši verjamejo v prihodnost, predvsem zaradi solidarnih mladih, ki ponudijo roko sodelovanja starejšim v tednu v oktobru.

Letos bo Simbioza gibala. Odprla bo številne športne objekte po vsej Sloveniji in ponudila priložnost, da starejši spoznajo nove športe in se brezplačno udeležijo različnih vadb vsak dan med 10.00 in 11.00 ter med 17.00 in 18.00 od 13. oktobra do 19. oktobra 2014.

Osrednji namen akcije je omogočiti starejšim pozitivno izkušnjo gibanja in spoznavanja novih športov, združevati generacije, krepiti samozavest, osveščati o zdravem načinu življenja ter motivirati za nadaljnje gibanje. Cilj projekta je predvsem prispevati k večji aktivnosti tako mlajših kot starejših.

Zato Simbioza giba k sodelovanju vabi prostovoljce, ki bodo opravljali vlogo regionalnih ali lokalnih koordinatorjev.

Zakaj bi bil prostovoljec/ka Simbioze giba:

  • Ker boš del izkušenega tima, ki bo zaslužen za uspešno izvedbo projekta.
  • Ker pridobiš pomembne organizacijske sposobnosti.
  • Ker tako pridobiš stike v lokalnem okolju, saj sodeluješ z lokalnimi partnerji.
  • Ker s tem dokazuješ, da si družbeno zaveden državljan, ki je pripravljen družbo spreminjati na bolje. 
  • Ker je občutek biti del tako velikega projekta in spremljati zadovoljne obraze udeležencev ter sodelujočih preprosto osrečujoč in navdihujoč.

Več preberite na Simbiozini spletni strani.

Prostovoljci za regionalne in lokalne koordinatorje vabljeni k prijavam na lokacijesimbioza@simbioza.eu ali na telefonsko številko 041 771 655 (Urša).

Oznake:
Iskanje
MP izobraževanja
MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje.

Preberite več >>
Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje.

Preberite več >>
Vse za podjetje