Promocija podjetja z video vsebinami

Uporaba video vsebin na spletni strani podjetja predstavlja zgolj enega izmed načinov, kako pridobiti več strank. Med najpomembnejše prednosti uporabe video vsebin za promocijo podjetja spadajo: personalizacija, konkurenčna prednost in stroškovna učinkovitost.
Promocija podjetja z video vsebinami

Promocija podjetja z video vsebinami (slika: sxc.hu).

1. Več obiskov in ogledov

Mnogi podjetniki se zavedajo pomembnosti optimizacije spletnih strani za iskalnike (Search Engine Optimization – SEO). Spletna podjetja, ki imajo na svojih straneh video vsebine, imajo prednost, saj jih Google razvršča višje. Po nekaterih podatkih imate na tak način do 50-krat več možnosti, da se vaše podjetje pojavi med zadetki na prvi strani.

2. Širitev na račun video vsebin

Video vsebine so dober način, da se vaše ime pojavi tudi na YouTubu ali kateri drugi podobni spletni strani.

3. Video vsebine ljudje radi posredujejo

Video vsebine si ljudje med seboj pošiljajo raje kot zgolj tekstovno besedilo. Prednost lahko opazite tudi pri objavah video vsebin na socialnih omrežjih, kot je Facebook, saj uporabniki pri takšnih vsebinah radi kliknejo na gumb “všeč mi je”.

4. Prijazno obiskovalcem

Video vsebine lahko obiskovalcu vaše spletne strani povedo prav vse, brez nepotrebnega tipkanja in iskanja pravih informacij, skritih v tem ali onem zavihku.

5. Prepričajte z video vsebino

Video vsebine lahko potencialnemu kupcu omogočijo bolj globok vpogled v vaš produkt ali storitev ter mu na tak način nudijo vse potrebne informacije. Prav tako lahko dober video prepriča potencialnega kupca za nakup, ali pa vsaj do tega, da deli video s prijatelji.

6. Pošiljanje obvestil strankam

Če vašim strankam pošiljate newsletter in jih tako obveščate o novostih, razmislite o pošiljanju video vsebin. Po nekaterih raziskavah v primerjavi z golim tekstom video pogleda 2- do 3-krat več ljudi.

7. Bolj osebno z video vsebinami

Z video vsebinami lahko dosežete veliko bolj oseben odnos s strankami.

8. Izdelava videa ni več tako draga

Video vsebine imajo vpliv na boljšo konkurenčnost spletnega podjetja. Pred dvema desetletjema je bil video domena velikih in bogatih podjetij, danes pa je njegova izdelava dostopna vsem podjetjem.

Vir: Linkedin.com.

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje