Prve količine novega iPhona 5s v Ljubljani na voljo že minuto čez polnoč!

Avtor — 24.10.2013
V petek, minuto čez polnoč, bo Si.mobil kot prvi v Sloveniji največjim navdušencem ponudil omejene količine najbolj zaželenega in prodajanega telefona na svetovnem trgu v tem trenutku, iPhone 5s. Na voljo bo že od 1 evra dalje.
Prve količine novega iPhona 5s v Ljubljani na voljo že minuto čez polnoč!

Prve količine novega iPhona 5s v Ljubljani na voljo že minuto čez polnoč!

Zaradi postopne dobave bo na voljo omejena prva količina novega modela kultnega telefona. iPhone 5s 16 GB (v temno sivi in srebrni barvi) bodo prvi lahko kupili kupci v Ljubljani v petek, 25. oktobra 2013, saj se bo prodajni center na Prešernovi ulici odprl že minuto čez polnoč in ostal odprt do razprodaje zalog iPhone 5s. Na prodajnem mestu bo na voljo tudi cenejša različica, iPhone 5c v modri in beli barvi.

iPhone 5s in 5c bosta 25. oktobra v svoji ponudbi imela tudi prodajni center na Glavnem trgu v Mariboru in prodajni center v Novem mestu. Vrata bosta odprla ob 6h in zaprla ob 20h.

»Si.mobil nadaljuje dolgoletno uspešno sodelovanje z Applom in tokrat bomo novo različico iPhona mesec dni po predstavitvi javnosti tudi mi ponudili slovenskim uporabnikom. Poleg tega smo poskrbeli za najpomembnejše: znova smo vse sile vpeli v pripravo ugodne ponudbe za naše zveste uporabnike ob misli, da jim zagotovimo najboljše storitve ter pozorno pomoč naših prodajalcev,« pravi Eva Aljančič, direktorica marketinga in prodaje pri Si.mobilu.

»Apple iPhone 5s ponovno premika meje najboljše uporabniške izkušnje, ko pride do pametnih telefonov. Napreden in oblikovno dovršen telefon odlikujejo izjemno hiter vmesnik, zaslon Retina, možnost odklepa telefona s prstnim odtisom,  izboljšana kamera z 8 milijoni točk, podpora tehnologije LTE in popolnoma prenovljen iOS7,« je povedal Lan Orthaber, odgovoren za naprave pri Si.mobilu.

Tako iPhone 5c kot 5c bosta pri Si.mobilu na voljo že od 1 evra naprej.

Ker je povpraševanje veliko, Si.mobil največje oboževalce vabi, da pridejo po svoj telefon v zgodnjih večernih urah na prodajno mesto v Ljubljani oz. v zgodnjih jutranjih urah na prodajni mesti v Mariboru in Novem mestu. Po prodaji obstoječih količin bo Si.mobil na teh treh prodajnih mestih ponudil možnost rezervacije želenega modela telefona tudi prek spleta, medtem ko so rezervacije za ostala prodajna mesta na voljo že danes.

Več informacij o ponudbi na novi iPhone 5s in 5c strani.

Iskanje
MP izobraževanja

MP svetovanje

MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje. Preberite več >>

Pravno svetovanje

Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje. Preberite več >>

MP dogodek: Facebook oglaševanje

MP dogodek: Facebook oglaševanje

Facebook oglaševanje je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za izboljšanje prodaje. Na tokratnem dogodku se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane le pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo s pravim pristopom velik potencial. Preberite več >>

Vse za podjetje