Prve količine novega iPhona 5s v Ljubljani na voljo že minuto čez polnoč!

Avtor — 24.10.2013
V petek, minuto čez polnoč, bo Si.mobil kot prvi v Sloveniji največjim navdušencem ponudil omejene količine najbolj zaželenega in prodajanega telefona na svetovnem trgu v tem trenutku, iPhone 5s. Na voljo bo že od 1 evra dalje.
Prve količine novega iPhona 5s v Ljubljani na voljo že minuto čez polnoč!

Prve količine novega iPhona 5s v Ljubljani na voljo že minuto čez polnoč!

Zaradi postopne dobave bo na voljo omejena prva količina novega modela kultnega telefona. iPhone 5s 16 GB (v temno sivi in srebrni barvi) bodo prvi lahko kupili kupci v Ljubljani v petek, 25. oktobra 2013, saj se bo prodajni center na Prešernovi ulici odprl že minuto čez polnoč in ostal odprt do razprodaje zalog iPhone 5s. Na prodajnem mestu bo na voljo tudi cenejša različica, iPhone 5c v modri in beli barvi.

iPhone 5s in 5c bosta 25. oktobra v svoji ponudbi imela tudi prodajni center na Glavnem trgu v Mariboru in prodajni center v Novem mestu. Vrata bosta odprla ob 6h in zaprla ob 20h.

»Si.mobil nadaljuje dolgoletno uspešno sodelovanje z Applom in tokrat bomo novo različico iPhona mesec dni po predstavitvi javnosti tudi mi ponudili slovenskim uporabnikom. Poleg tega smo poskrbeli za najpomembnejše: znova smo vse sile vpeli v pripravo ugodne ponudbe za naše zveste uporabnike ob misli, da jim zagotovimo najboljše storitve ter pozorno pomoč naših prodajalcev,« pravi Eva Aljančič, direktorica marketinga in prodaje pri Si.mobilu.

»Apple iPhone 5s ponovno premika meje najboljše uporabniške izkušnje, ko pride do pametnih telefonov. Napreden in oblikovno dovršen telefon odlikujejo izjemno hiter vmesnik, zaslon Retina, možnost odklepa telefona s prstnim odtisom,  izboljšana kamera z 8 milijoni točk, podpora tehnologije LTE in popolnoma prenovljen iOS7,« je povedal Lan Orthaber, odgovoren za naprave pri Si.mobilu.

Tako iPhone 5c kot 5c bosta pri Si.mobilu na voljo že od 1 evra naprej.

Ker je povpraševanje veliko, Si.mobil največje oboževalce vabi, da pridejo po svoj telefon v zgodnjih večernih urah na prodajno mesto v Ljubljani oz. v zgodnjih jutranjih urah na prodajni mesti v Mariboru in Novem mestu. Po prodaji obstoječih količin bo Si.mobil na teh treh prodajnih mestih ponudil možnost rezervacije želenega modela telefona tudi prek spleta, medtem ko so rezervacije za ostala prodajna mesta na voljo že danes.

Več informacij o ponudbi na novi iPhone 5s in 5c strani.


Oznake: