Prve slike novega iPhona!

Pred pričakovano ponedeljkovo predstavitvijo iPhone 2 so se končno pojavile prve slike te močno pričakovane naprave.
Prve slike novega iPhona!

iPhone 2?

Slike naj bi izhajale iz promocijskih materialov Appla in mobilnega operaterja AT&T. Iz njih je razvidno, da bo iPhone 2 tanjši in nekoliko manjši od svojega predhodnika. Zadaj so nameščeni zvočniki, spredaj pa video kamera, kar nakazuje možnost uporabe iChata. Ekran zelo spominja na tistega pri prvem iPhonu. Na slikah je v črni ter rdeči barvi. Iz zadnjega dela naprave je razvidna tudi prostorska kapaciteta, ki je v tem primeru 16 MB.

Obstaja možnost, da na slikah dejanski iPhone, na kar nakazuje slaba kakovost slik. Za potrditev bo potrebno počakati do ponedeljka, zgodbi bomo sledili še naprej. Več slik si lahko ogledate na viru.

Vir: CrunchGear

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

11.05.2018 od 14:00 do 17:30
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Vse za podjetje