Prvo MP nogometno druženje uspešno zaključeno

Včeraj se nas je deset aktivnih podjetnikov zbralo na nogometnem igrišču NK Svoboda v Ljubljani na Viču, kjer smo v uri in pol igranja pokazali, da smo svoje lastnosti iz poslovnega življenja prenesli tudi na športna igrišča.
Prvo MP nogometno druženje uspešno zaključeno

Po 45. minutah je sledil kratek premor.

Eksplozivnost, nepopustljivost, izvirnost, timsko delo, iznajdljivost, to so bili glavni elementi včerajšnjega nogometnega druženja, ki smo ga organizirali prvič. Tempo igre je bil izreden, na koncu sta bili obe ekipi izmučeni. Kljub veliki želji po zmagi je bila igra zelo korektna, pa tudi poškodb na razmočenem terenu ni bilo.

Veseli nas, da je bil dosežen glavni namen druženja. Med seboj se je namreč spoznalo 10 podjetnikov in bili smo priča prvi zametkom bodočih poslovnih sodelovanj.

Oglejte si galerijo! Kje drugje kot na Facebooku!

Še rezultat? Tokrat smo morali črni priznati premoč belim. Napovedujemo, da bo prihodnjič drugače 😉 Imamo tudi že nov termin za MP nogometno druženje! Se vidimo? Prijavite se lahko od danes. Število mest je omejeno na 10.

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Analytics in Marko Penko

01.03.2018 od 16:00 do 10.03.2017 16:00
Delavnica: Google Analytics in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje