Prvo MP nogometno druženje uspešno zaključeno

Včeraj se nas je deset aktivnih podjetnikov zbralo na nogometnem igrišču NK Svoboda v Ljubljani na Viču, kjer smo v uri in pol igranja pokazali, da smo svoje lastnosti iz poslovnega življenja prenesli tudi na športna igrišča.
Prvo MP nogometno druženje uspešno zaključeno

Po 45. minutah je sledil kratek premor.

Eksplozivnost, nepopustljivost, izvirnost, timsko delo, iznajdljivost, to so bili glavni elementi včerajšnjega nogometnega druženja, ki smo ga organizirali prvič. Tempo igre je bil izreden, na koncu sta bili obe ekipi izmučeni. Kljub veliki želji po zmagi je bila igra zelo korektna, pa tudi poškodb na razmočenem terenu ni bilo.

Veseli nas, da je bil dosežen glavni namen druženja. Med seboj se je namreč spoznalo 10 podjetnikov in bili smo priča prvi zametkom bodočih poslovnih sodelovanj.

Oglejte si galerijo! Kje drugje kot na Facebooku!

Še rezultat? Tokrat smo morali črni priznati premoč belim. Napovedujemo, da bo prihodnjič drugače 😉 Imamo tudi že nov termin za MP nogometno druženje! Se vidimo? Prijavite se lahko od danes. Število mest je omejeno na 10.

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

11.05.2018 od 14:00 do 17:30
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Vse za podjetje