Puzzle 3 – Work Life Balance z Matthew Daviesom

Avtor — 10.02.2015
Vljudno vabljeni na zaključni modul izobraževanja Implico, ki bo potekal v četrtek, 12.2.2015 ob 15.00 v Si.mobil Centru. Zaradi velikega povpraševanja po udeležbi na Puzzle 3 - Work Life Balance, s priznanim strokovnjakom Matthew Daviesom, so pripravili ugodno kotizacijo.
Puzzle 3 - Work Life Balance z Matthew Daviesom

Puzzle 3 – Work Life Balance – s priznanim strokovnjakom Matthew Daviesom.

Vljudno vabljeni na zaključni modul prvega modularnega izobraževanja namenjenega mladim kadrov(n)ikom, star-upom in manjšim podjetjem v Sloveniji, ki bo potekal v četrtek, 12.2.2015 od 15.00 do 19.00 v Si.mobil Centru (Šmartinska cesta 134b). Modul ‘Work Life Balance – Kako doseči optimalen uspeh doma in v delovnem okolju?’ bo vodil priznani tuj strokovnjak Matthew Davies iz Londonskega podjetja Power the Change.

Delavnica bo usmerjena v samoocenjevanje posameznikovih ciljev, navad in življenskega sloga, tako v poslovnem, kot tudi zasebnem življenju. S pravimi pristopi in orodji bomo analizirali ključne dejavnike, ki lahko prispevajo k življenjskemu neravnovesju. Predstavili bomo reštive, ki bi ravnovesje lahko ponovno vzpostavilo in omogočilo uspeh na vseh življenjsko pomembnih področjih. Rezultat je optimalen uspeh doma in v delovnem okolju.

Izobraževanje je organizirano pod okriljem Mladih ekspertov kadrovske stroke (MEKS), sekcije Slovenske kadrovske zveze (SKZ).

Prijave zbirajo tukaj >>