Računalništvo v oblaku

Računalništvo v oblaku podjetjem in posameznikom nudi prilagodljivo alternativo nakupu aplikacij, storitev in infrastrukture.
Računalništvo v oblaku

Računalništvo v oblaku (foto: computinged.com)

Računalništvo v oblaku predstavlja priložnost za mala in novonastala podjetja, saj ta v večini primerov nimajo lastne računalniške infrastrukture, potrebne za poslovanje, njena vzpostavitev pa lahko predstavlja (pre)velike stroške.

Primere podjetniških storitev računalništva v oblaku poznamo tudi v Sloveniji. Rešitev Flip IT podjetja Virtu je namenjena podjetjem, ki za svoje poslovanje potrebujejo urejen informacijski sistem. Podjetje SOAP računalništvo malim podjetjem in računovodskim servisom nudi spletni računovodski program miniMAX.

Analitska hiša IDC ocenjuje, da bomo do leta 2020 za tretjino vseh informacij na internetu lahko rekli, da bodisi domujejo v računalniških oblakih bodisi so bile v nekem obdobju povezane z njimi.ž

Več preberite v članku računalništvo v oblaku.

Oznake: ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

11.05.2018 od 14:00 do 17:30
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Vse za podjetje