Računovodstvo je v mladem podjetju pomembno

Ste pred kratkim odprli podjetje in se znašli pred celim kupom novih izrazov na področju računovodstva? V tem primeru je najbolj primerno, da najamete kvaliteten računovodski servis, ki vam bo pri tem pomagal.
21 blogov, ki jih mora prebrati vsak start-up podjetnik

21 blogov, ki jih mora prebrati vsak start-up podjetnik (Vir slike: sxc.hu)

Kvalitetno računovodstvo lahko mlademu podjetju ponudi veliko pomoči v začetnih korakih poslovanja. Skrbi za mesečno oskrbovanje z ažurno in s točno bilanco stanja ter z natančnim izkazom poslovnega izida.

Kot novinec na neusmiljenem konkurenčnem trgu boste gotovo želeli biti kar najbolj opremljeni s kvalitetnimi informacijami glede vašega poslovanja, saj boste le tako lahko ostali korak pred konkurenco in sprejemali pravilne poslovne odločitve, ki bodo vašemu podjetju prinašale dobiček.

Zakaj se ne priporoča, da ob ustanovitvi podjetja sami opravljate računovodska dela? Resda za opravljanje računovodskih del po zakonskih določilih sodeč ne potrebujete dodatnih računovodskih izobraževanj – omenjeno delo lahko opravljate kar sami. A gre za zelo zahtevno področje, kjer vas učenje ob napakah lahko drago stane! Da se izognete izpustitvi pomembnih zakonskih rokov za oddajo raznih poročil in da bo vaše poslovanje kar najbolj optimalno, se zato priporoča, da poskrbite za najem primernega računovodstva.

V Zavodu mladi podjetnik želimo pomagati podjetjem na začetku poslovanja: MP računovodstvo >>

Pri izbiri računovodstva morate paziti predvsem na to, da vaš bodoči računovodja zares pozna zakonske predpise in računovodske standarde – tako slovenske kot tudi mednarodne. Bistveno je, da tudi vi sami kot podjetnik poznate nekaj osnovnih računovodskih izrazov – če ne zaradi samega nadzora pravilnosti izdanih poslovnih izidov, pa predvsem zaradi tega, da boste računovodske podatke zmogli pravilno uporabljati in se na njihovi podlagi pravilno poslovno odločali.

Vir: Osnove računovodstva

————————————————————————————————————————-

Želite izvedeti več? Vprašajte na forumu! Ste že naš oboževalec na Facebooku? Dodajte nas!

Oznake: , , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Vse za podjetje