Računovodstvo je v mladem podjetju pomembno

Ste pred kratkim odprli podjetje in se znašli pred celim kupom novih izrazov na področju računovodstva? V tem primeru je najbolj primerno, da najamete kvaliteten računovodski servis, ki vam bo pri tem pomagal.
21 blogov, ki jih mora prebrati vsak start-up podjetnik

21 blogov, ki jih mora prebrati vsak start-up podjetnik (Vir slike: sxc.hu)

Kvalitetno računovodstvo lahko mlademu podjetju ponudi veliko pomoči v začetnih korakih poslovanja. Skrbi za mesečno oskrbovanje z ažurno in s točno bilanco stanja ter z natančnim izkazom poslovnega izida.

Kot novinec na neusmiljenem konkurenčnem trgu boste gotovo želeli biti kar najbolj opremljeni s kvalitetnimi informacijami glede vašega poslovanja, saj boste le tako lahko ostali korak pred konkurenco in sprejemali pravilne poslovne odločitve, ki bodo vašemu podjetju prinašale dobiček.

Zakaj se ne priporoča, da ob ustanovitvi podjetja sami opravljate računovodska dela? Resda za opravljanje računovodskih del po zakonskih določilih sodeč ne potrebujete dodatnih računovodskih izobraževanj – omenjeno delo lahko opravljate kar sami. A gre za zelo zahtevno področje, kjer vas učenje ob napakah lahko drago stane! Da se izognete izpustitvi pomembnih zakonskih rokov za oddajo raznih poročil in da bo vaše poslovanje kar najbolj optimalno, se zato priporoča, da poskrbite za najem primernega računovodstva.

V Zavodu mladi podjetnik želimo pomagati podjetjem na začetku poslovanja: MP računovodstvo >>

Pri izbiri računovodstva morate paziti predvsem na to, da vaš bodoči računovodja zares pozna zakonske predpise in računovodske standarde – tako slovenske kot tudi mednarodne. Bistveno je, da tudi vi sami kot podjetnik poznate nekaj osnovnih računovodskih izrazov – če ne zaradi samega nadzora pravilnosti izdanih poslovnih izidov, pa predvsem zaradi tega, da boste računovodske podatke zmogli pravilno uporabljati in se na njihovi podlagi pravilno poslovno odločali.

Vir: Osnove računovodstva

————————————————————————————————————————-

Želite izvedeti več? Vprašajte na forumu! Ste že naš oboževalec na Facebooku? Dodajte nas!

Oznake: , , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje