Računovodstvo je v mladem podjetju pomembno

Ste pred kratkim odprli podjetje in se znašli pred celim kupom novih izrazov na področju računovodstva? V tem primeru je najbolj primerno, da najamete kvaliteten računovodski servis, ki vam bo pri tem pomagal.
21 blogov, ki jih mora prebrati vsak start-up podjetnik

21 blogov, ki jih mora prebrati vsak start-up podjetnik (Vir slike: sxc.hu)

Kvalitetno računovodstvo lahko mlademu podjetju ponudi veliko pomoči v začetnih korakih poslovanja. Skrbi za mesečno oskrbovanje z ažurno in s točno bilanco stanja ter z natančnim izkazom poslovnega izida.

Kot novinec na neusmiljenem konkurenčnem trgu boste gotovo želeli biti kar najbolj opremljeni s kvalitetnimi informacijami glede vašega poslovanja, saj boste le tako lahko ostali korak pred konkurenco in sprejemali pravilne poslovne odločitve, ki bodo vašemu podjetju prinašale dobiček.

Zakaj se ne priporoča, da ob ustanovitvi podjetja sami opravljate računovodska dela? Resda za opravljanje računovodskih del po zakonskih določilih sodeč ne potrebujete dodatnih računovodskih izobraževanj – omenjeno delo lahko opravljate kar sami. A gre za zelo zahtevno področje, kjer vas učenje ob napakah lahko drago stane! Da se izognete izpustitvi pomembnih zakonskih rokov za oddajo raznih poročil in da bo vaše poslovanje kar najbolj optimalno, se zato priporoča, da poskrbite za najem primernega računovodstva.

V Zavodu mladi podjetnik želimo pomagati podjetjem na začetku poslovanja: MP računovodstvo >>

Pri izbiri računovodstva morate paziti predvsem na to, da vaš bodoči računovodja zares pozna zakonske predpise in računovodske standarde – tako slovenske kot tudi mednarodne. Bistveno je, da tudi vi sami kot podjetnik poznate nekaj osnovnih računovodskih izrazov – če ne zaradi samega nadzora pravilnosti izdanih poslovnih izidov, pa predvsem zaradi tega, da boste računovodske podatke zmogli pravilno uporabljati in se na njihovi podlagi pravilno poslovno odločali.

Vir: Osnove računovodstva

————————————————————————————————————————-

Želite izvedeti več? Vprašajte na forumu! Ste že naš oboževalec na Facebooku? Dodajte nas!

Oznake: , , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje