Rast AdMoba

AdMob, ponudnik oglaševanja na mobilnih telefonih beleži rast večjo od oglaševalskih velikanov kot so Google, AOL in Yahoo.
Rast AdMoba

Bo AdMob prehitel velikane?

AdMob je napovedal tudi sodelovanje s podjetji med katerimi so med drugimi tudi Electronic Arts, Microsoft in Starbucks. Tako naj bi pred kratkim AdMob serviral svoj pet miljardti oglas, mobilni oglasi se prikazujejo na več kot 2000 straneh, med drugim tudi na ESPN, CBS in Maxim.

Številke trenutno niso znane, vendar naj bi, zaradi bolj osebnega oglaševalskega pristopa, cena mobilnega oglasa trenutno dosegala pet in večkratno vrednost spletnih oglasov, ki jih servira trenutno največji ponudnik Google Adsense.

Ravno zaradi dejstva, da je tak način oglaševanja mnogo bolj oseben, je presenetljivo dejstvo, da sta se velikana Google in Yahoo začela odzivati šele sedaj. Zaradi tega, so se pričela pojavljati namigovanja na dejstvo, da je Google, nedolgo nazaj še največji inovator, tokrat vključil občutno prepozno prav zaradi svoje velikosti. Mnogi ga zato primerjajo z Microsoftom.

Vir: VentureBeat

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

21.11.2017 od 16:30 do 08.12.2017 18:00
Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo številne kraje v Sloveniji - toplo vabljeni, da preverite program in se nam pridružite.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Trbovlje

21.11.2017 od 16:30 do 19:00
Blockchain Roadshow: Trbovlje

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo tudi Trbovlje, kjer nas bodo prijazno gostili v Katapultu.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Ljubljana

07.12.2017 od 10:00 do 08.12.2017 20:00
Blockchain Roadshow: Ljubljana

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Serijo bomo zaključili v Ljubljani, in sicer s kar dvodnevnim dogodkom (7. in 8. december). Obiščite nas v Tehnološkem parku Ljubljana!
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords

07.12.2017 od 16:30 do 08.12.2017 19:30
Delavnica: Google Adwords

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno upoštevanje splošnih smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Prav zato vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti.
Preberite več >>

Vse za podjetje