Rast AdMoba

AdMob, ponudnik oglaševanja na mobilnih telefonih beleži rast večjo od oglaševalskih velikanov kot so Google, AOL in Yahoo.
Rast AdMoba

Bo AdMob prehitel velikane?

AdMob je napovedal tudi sodelovanje s podjetji med katerimi so med drugimi tudi Electronic Arts, Microsoft in Starbucks. Tako naj bi pred kratkim AdMob serviral svoj pet miljardti oglas, mobilni oglasi se prikazujejo na več kot 2000 straneh, med drugim tudi na ESPN, CBS in Maxim.

Številke trenutno niso znane, vendar naj bi, zaradi bolj osebnega oglaševalskega pristopa, cena mobilnega oglasa trenutno dosegala pet in večkratno vrednost spletnih oglasov, ki jih servira trenutno največji ponudnik Google Adsense.

Ravno zaradi dejstva, da je tak način oglaševanja mnogo bolj oseben, je presenetljivo dejstvo, da sta se velikana Google in Yahoo začela odzivati šele sedaj. Zaradi tega, so se pričela pojavljati namigovanja na dejstvo, da je Google, nedolgo nazaj še največji inovator, tokrat vključil občutno prepozno prav zaradi svoje velikosti. Mnogi ga zato primerjajo z Microsoftom.

Vir: VentureBeat

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

11.05.2018 od 14:00 do 17:30
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Vse za podjetje