Rast AdMoba

AdMob, ponudnik oglaševanja na mobilnih telefonih beleži rast večjo od oglaševalskih velikanov kot so Google, AOL in Yahoo.
Rast AdMoba

Bo AdMob prehitel velikane?

AdMob je napovedal tudi sodelovanje s podjetji med katerimi so med drugimi tudi Electronic Arts, Microsoft in Starbucks. Tako naj bi pred kratkim AdMob serviral svoj pet miljardti oglas, mobilni oglasi se prikazujejo na več kot 2000 straneh, med drugim tudi na ESPN, CBS in Maxim.

Številke trenutno niso znane, vendar naj bi, zaradi bolj osebnega oglaševalskega pristopa, cena mobilnega oglasa trenutno dosegala pet in večkratno vrednost spletnih oglasov, ki jih servira trenutno največji ponudnik Google Adsense.

Ravno zaradi dejstva, da je tak način oglaševanja mnogo bolj oseben, je presenetljivo dejstvo, da sta se velikana Google in Yahoo začela odzivati šele sedaj. Zaradi tega, so se pričela pojavljati namigovanja na dejstvo, da je Google, nedolgo nazaj še največji inovator, tokrat vključil občutno prepozno prav zaradi svoje velikosti. Mnogi ga zato primerjajo z Microsoftom.

Vir: VentureBeat

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje