Razglasili zmagovalce programa start:Cloud

Avtor — 28.09.2012
Na zaključnem dogodku pospeševalniškega programa start:Cloud, ki je s podporo Si.mobila, Zitexa in Euroclouda potekal v Zavodu Hekovnik od junija do septembra letos, je strokovna komisija razglasila zmagovalce.
Razglasili zmagovalce programa start:Cloud

Razglasili zmagovalce programa start:Cloud (Vir slike: Žiga Intihar)

Start-upi so v okviru programa start:Cloud razdelali svoje poslovne ideje, raziskali trge, postavljali, testirali in rušili hipoteze, določili, spoznali in preštudirali svoje tipične stranke, se naučili ravnanja z Business Model Generation Canvasom, spoznali strategije prodaje “business-to-business”, se posvetili ključnim kazalnikom in analitiki produkta, istočasno pa se preko tehničnega dela programa seznanili s cloud tehnologijami, pristopi, dobrimi praksami, zagotavljanjem varnosti in monitoringu rešitev.

Zaključni dogodek je povezoval Filip Dobranič, komentatorji predstavitev pa so bili Kristjan Pečanac iz Hekovnika, Andrej Strojin iz PWC, investitor Borut Rismal, Matevž Klanjšek iz Celtre, Matej Golob iz TEDx in Aleš Špetič, glasnik digitalnih tehnologij.

Zbrani publiki, komisiji in potencialnim investitorjem so se predstavili izbrani startupi: needleFOUND, Creatoor, Viidea, MetaKocka, Beezway, Dopinus, 4web, SmartHousekeeping in Shopamine.

Glavno nagrado v višini 10.000 EUR, ki jo je podelil Si.mobil, je prejela poslovna rešitev Shopamine, ki podjetjem ponuja možnost najema spletne trgovine in je med vsemi pripravljenimi izdelki pokazal največ izvirnosti in tržnega potenciala. Na EuroCloud Europe v Luxemburgu v organizaciji Zavod e-Oblak kot razvijalec najbolj perspektivne ideje potuje needleFOUND, v Silicijevo dolino v okviru programa BoundBreaker v organizaciji Hekovnika pa odpotujejo Smart HouseKeeping in MetaKocka.

Vir: start:Cloud

Oznake: , , ,
Iskanje
MP izobraževanja
MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje.

Preberite več >>
Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje.

Preberite več >>
Vse za podjetje