Razpis: dejavnosti poslovnih klubov v tujini

Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, inovativnosti, razvoja, investicij in turizma je objavila razpis, katerega predmet je sofinanciranje izvajanja dejavnosti slovenskih poslovnih klubov v tujini.
Razpis: dejavnosti poslovnih klubov v tujini

Razpis: dejavnosti poslovnih klubov v tujini (Vir slike: Freeimages.com)

Cilj javnega razpisa je:

  • oblikovati in vzdrževati mrežo slovenskih poslovnih klubov v tujini;
  • v sodelovanju z njimi intenzivneje izvajati podporo pri spodbujanju internacionalizacije slovenskega gospodarstva preko izvajanja naslednjih aktivnosti slovenskih poslovnih klubov: zagotavljanje informacij in svetovanje slovenskim malim in srednje velikim podjetjem, ki se odločajo za prodor na trg, na katerem deluje slovenski poslovni klub;
  • spodbujanje rednih formalnih in neformalnih stikov in izmenjave informacij med lokalnimi podjetji, institucijami in slovenskimi podjetji;
  • redno seznanjanje slovenskih podjetij in institucij  s spremembami v poslovnem okolju, v katerem deluje slovenski poslovni klub;
  • redno zagotavljanje aktualnih poslovnih informacij na portalu Izvozno Okno;
  • organizacija poslovnih dogodkov;
  • promocija slovenskega gospodarstva in slovenskega poslovnega okolja v tujini.

Slovenski poslovni klubi v tujini so uradno registrirani pravni subjekti, ki izvajajo aktivnost slovenskega poslovnega kluba in katerih dejavnost je usmerjena v uspešno gospodarsko sodelovanje med Republiko Slovenijo in državo, v kateri imajo sedež.

Preko slovenskih poslovnih klubov v tujini želi SPIRIT v letu 2014 doseči naslednje cilje:

Preverite tudi ostale trenutno aktualne razpise!

  • organizacija in izvedba najmanj 45 kakovostnih poslovnih dogodkov, namenjenih slovenskim in tujim podjetjem;
  • svetovalna pomoč najmanj 450 slovenskim podjetjem, ki želijo prodreti na tuje trge,
  • posredovanje najmanj 300 poslovnih priložnosti in aktualnih novic za objavo na portalu Izvozno Okno.

Okvirna višina sredstev, ki je na razpolago za izvedbo predmeta tega javnega razpisa, znaša 270.000 EUR. Razpis bo odprt do vključno 9. 5. 2014, do 13.00 ure.

Vir: Spirit Slovenija

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje