Razpis »I3 ideja, invencija, inovacija«

Avtor — 13.04.2012

GZS Zbornica osrednjeslovenske regije Ljubljana vabi mlade in kreativne posameznike ali skupine, da predstavijo svoje zamisli ali rešitve na razpisu »I3 ideja, invencija, inovacija«. Rok za prijavo na razpis je 23. april 2012.

Razpis »I3 ideja, invencija, inovacija«

Razpis »I3 ideja, invencija, inovacija« (Vir slike: sxc.hu)

Vaše zamisli bodo pregledali strokovnjaki s področja znanosti, družboslovja in gospodarstva ter najbolj izvirne in zanimive predstavili na razstavi IZZIVI GOSPODARSKEGA RAZVOJA 24. in 25. maja 2012, kjer bodo podeljene tudi nagrade in priznanja.

GZS Zbornica osrednjeslovenske regije Ljubljana že peto leto zapored organizira omenjeno razstavo. Vsako leto povabi k sodelovanju tudi mlade ustvarjalce z različnih področij (arhitektura, strojništvo, elektronika, elektrotehnika in računalništvo, družbene vede in čista znanost). Letos bodo pri organizaciji razstave in forumskega dela programa sodelovali Mladi projektni managerji pri Slovenskem združenju za projektni management, ki so v preteklosti pripravili že več zanimivih in koristnih dogodkov za študente. V času dogodka pripravljajo razpis, ki bo mladim in kreativnim ponudil priložnost, da se s svojimi odličnimi in inovativnimi idejami predstavite slovenski gospodarski javnosti, se na Gospodarskem razstavišču srečate s podjetniki in inovatorji, to pa je priložnost, ki je lahko izjemnega pomena za Vaše prihodnje projekte.

Rok za prijavo na razpis »I3 ideja, invencija, inovacija« je 23. april 2012. Prijavijo se lahko študentska/mladinska društva ali mladi posamezniki (stari največ 27 let) s svojimi inovativnimi idejami, vendar lahko vsako formalno/neformalno društvo ali posameznik kot nosilec pošlje le eno prijavo, lahko pa sodeluje kot soavtor pri največ treh prijavah.

Prijavite lahko zamisel za nov izdelek, postopek ali storitev, bistveno izboljšan izdelek, postopek ali storitev, ki rešuje določen problem v okolju (družbeno, gospodarsko, kulturno, naravno, …) ali kakšno drugo inovativno in kreativno zamisel. Med vsemi pravočasno in pravilno prijavljenimi idejami bodo v okviru foruma mladih talentov ocenjene in izbrane najbolj inovativne ideje oz. projekti med mladimi.

Vir: OZ Ljubljana


Oznake: ,