Razpis: Izvajanje brezplačnih storitev točk VEM

Avtor — 16.02.2013
Objavljen je bil razpis, katerega glavni namen je financiranje upravičenih stroškov izvajanja brezplačnih storitev vstopnih točk VEM na lokalnem nivoju v letu 2013, in sicer tako, da bodo storitve kar najbolj dostopne vsem potencialnim uporabnikom.

Namen javnega razpisa je na enem mestu zagotoviti kakovostne, brezplačne in na lokalnem nivo ju dostopne celovite podporne storitve za spodbujanje podjetništva ciljni skupini za območje Republike Slovenije. Storitve tako zajemajo storitve celostne obravnave potencialnih podjetnikov, izvajanje postopkov registracije ter postopkov statusnih sprememb ali izbrisa podjetij, osnovnega svetovanja, povezanega z zagonom, rastjo in razvojem podjetja, informiranje ter izvajanje informativno-promocijskih in tematskih delavnic.

Ciljna skupina, kateri so namenjene storitve vstopnih točk VEM, ki so predmet financiranja po tem javnem razpisu, so mladi, študentje, potencialni podjetniki, podjetja, samostojni podjetniki in drugi zainteresirani.

Preverite tudi ostale trenutno aktualne razpise!

Cilj javnega razpisa je povečanje informiranosti in znanja za premagovanje ovir na podjetniški poti v vseh fazah podjetniškega ciklusa ter povečanje stopnje preživetja podjetij.

Neposredni rezultati javnega razpisa bodo:

 • novoustanovljena podjetja, ki bodo deležna celostne obravnave,
 • osnovna svetovanja ciljni skupini razpisa in
 • izvedene informativno-promocijske in tematske delavnice na temo podjetništva.

Na javnem razpisu lahko kandidira en prijavitelj ali skupina, sestavljena iz nosilca vloge – prijavitelja in partnerjev prijavitelja, ki predloži ustrezni akt o skupni izvedbi storitev v okviru vstopnih točk VEM (npr. pogodbo o sodelovanju).

Rok za oddajo vlog je 25. 2. 2013, do 12. ure.

Vir: MGRT

————————————————————————————————————————-

Želite izvedeti več? Vprašajte na forumu! Ste že naš oboževalec na Facebooku? Dodajte nas!

  Oznake: ,
  Iskanje
  MP izobraževanja
  MP svetovanje

  Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje.

  Preberite več >>
  Pravno svetovanje

  Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje.

  Preberite več >>
  Vse za podjetje