Razpis: Krediti s subvencionirano obrestno mero – Tolmin

Objavljen je bil javni razpis za dodelitev kreditov s subvencionirano obrestno mero za pospeševanje razvoja malega gospodarstva v Občini Tolmin v letu 2013. Rok za oddajo vlog je do porabe razpoložljivih proračunskih sredstev oziroma do 29. novembra 2013 do 12. ure.
Razpis: Krediti s subvencionirano obrestno mero - Tolmin

Razpis: Krediti s subvencionirano obrestno mero – Tolmin (Vir slike: sxc.hu)

Predmet javnega razpisa so sredstva Nove kreditne banke Maribor d.d. in proračunska sredstva Občine Tolmin, namenjena dodeljevanju dolgoročnih kreditov za pospeševanje razvoja malega gospodarstva v občini Tolmin, za katere bo Občina Tolmin v letu 2013 sofinancirala obrestno mero.

Upravičenci morajo pridobljena kreditna sredstva vložiti v razvoj, razširitev ali posodobitev poslovanja oziroma opravljanja dejavnosti ter odpiranje novih ali ohranjanje obstoječih delovnih mest, povezanih z investicijo v Občini Tolmin, oziroma za financiranje obratnih sredstev, in sicer za naslednje namene:

a) investicije v nakup zemljišča; nakup, graditev, rekonstrukcijo ali adaptacijo poslovnih prostorov; nakup opreme – osnovnih sredstev,

  b) financiranje obratnih sredstev: nakup materiala.

  Za kredite lahko zaprosijo naslednji upravičenci: mikro podjetja, mala podjetja in samostojni podjetniki posamezniki.

  Preverite tudi ostale trenutno aktualne razpise!

  Rok za oddajo vlog je od objave razpisa v Uradnem listu Republike Slovenije do porabe razpoložljivih proračunskih sredstev oziroma do zadnjega roka za oddajo vloge, do 29. 11. 2013 do 12. ure.

  Vir: Tolmin.si

   Oznake: , , ,
   Iskanje
   ↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

   MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

   27.09.2017 od 13:00 do 16:00
   MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

   Pred odpiranjem podjetja se bodočemu podjetniku poraja mnogo vprašanj. Postopek odprtja, prispevki, davki, oblika... Na podlagi desetletnih izkušenj smo zbrali najpogostejša vprašanja in jih zapakirali v izobraževanje, na katerem bo tudi možnost za vaša vprašanja.
   Preberite več >>

   Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

   27.09.2017 od 13:00 do 16:00
   Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

   Vstop v svet podjetništva je za posameznika zelo velik korak. Za razliko od zaposlitve je namreč odgovoren tako za razvoj produkta in marketing kot tudi za celotno birokracijo.
   Preberite več >>

   Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

   20.10.2017 od 9:00 do 17:00
   Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

   Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
   Preberite več >>

   MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

   27.10.2017 od 14:00 do 18:00
   MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

   Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje ter superiorna organiziranost vedno vodili na vrh in do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
   Preberite več >>

   Vse za podjetje