Razpis: Mednarodni sejem EIRE 2013 v Milanu

Avtor — 19.05.2013
Javna agencija RS za spodbujanje podjetništva, inovativnosti, razvoja, investicij in turizma je objavila javno povabilo za nabor in izbor tržno zanimivih investicijskih projektov za skupinsko sejemsko predstavitev na mednarodnem investicijsko-nepremičninskem sejmu EIRE 2013 v Milanu.
Razpis: Mednarodni sejem EIRE 2013 v Milanu

Razpis: Mednarodni sejem EIRE 2013 v Milanu (Vir slike: sxc.hu)

Predmet javnega povabila je nabor in izbor tržno zanimivih investicijskih projektov, predstavljenih s strani razvojno-industrijskih podjetij (»industrial developer«), regionalnih razvojnih agencij, inženiring, planerskih in projektantskih podjetij, družb za vodenje in izvedbo projektov ter nepremičninskih agencij, ki se bodo skupaj predstavili na razstavnem prostoru SPIRIT Slovenija na sejmu EIRE 2013 v Milanu.

Zakaj EIRE?

  • Združuje potencialne investitorje, razvijalce in drugo profesionalno javnost s širšega področja nepremičnin: turizem (razvoj in prenova turističnih kompleksov in hotelov, marin, golf igrišč …), logistika (razvoj in investicije v logistične parke, kopenske terminale …), razvoj stanovanjskih in nakupovalnih kompleksov ter infrastrukturnih in športnih projektov;
  • poteka deveto leto zapored;
  • na 25.000 kvadratnih metrih se bo predstavljalo 450 razstavljavcev iz 40 držav;
  • sejem naj bi obiskalo preko 10.000 udeležencev in okoli 350 kreditiranih novinarjev;
  • tekom sejma se bo odvijalo preko 80 konferenc, seminarjev in drugih dogodkov na stojnicah razstavljavcev.

SPIRIT Slovenija izbranim prijaviteljem zagotavlja pripravo in izvedbo skupinskega nastopa ter podporo pri predstavitvi na sejmu EIRE 2013, cilj pa je doseči uspešno promocijo in trženje investicijskih projektov.

SPIRIT Slovenija bo za izbrane prijavitelje zakupil razstavni prostor in ga opremil ter kril stroške vsaj ene vstopnice na izbranega prijavitelja. Nosilci izbranih projektov bodo krili stroške izdelave promocijskega gradiva (promocijske brošure in predstavitve projekta) ter stroške lastnega prevoza in nočitev.

Strokovna komisija bo iz nabora prijavljenih projektov na podlagi kriterijev za izbor izbrala 5 (pet) tržno najbolj zanimivih projektov za sejem. Nosilcem projektov bo SPIRIT Slovenija zagotovil možnost skupinskega nastopa v okviru mednarodnega investicijsko-nepremičninskega sejma EIRE 2013.

Poglejte si tudi druge aktualne razpise!

Prijave morajo prispeti na SPIRIT Slovenija, Verovškova 60, 1000 Ljubljana, najkasneje do ponedeljka, 20. maja 2013, do 10.00 ure.

Vir: JAPTI

Oznake: , , ,
Iskanje
MP izobraževanja
MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje.

Preberite več >>
Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje.

Preberite več >>
Vse za podjetje