Razpis: Nova delovna mesta v občini Nova Gorica

Avtor — 09.04.2013
Objavljen je bil javni razpis, namenjen sofinanciranju zaposlitve osebe, ki je prijavljena na zavodu za zaposlovanje na Območni službi Nova Gorica, ki spada v prednostno ciljno skupino in ima stalno prebivališče v občini Nova Gorica.
Razpis: Nova delovna mesta v občini Nova Gorica

Razpis: Nova delovna mesta v občini Nova Gorica (Vir slike: sxc.hu)

Predmet javnega razpisa je dodelitev proračunskih sredstev za sofinanciranje zaposlitve osebe, ki je bila prijavljena na Zavodu Republike Slovenije za zaposlovanje – Območna služba Nova Gorica. Oseba tako spada v ciljno skupino, ki je v letu 2013 s strani Območne službe Zavoda določena kot prednostna ciljna skupina in ima stalno prebivališče na območju Mestne občine Nova Gorica.

Ni to, kar iščete? Preverite ostale aktualne razpise!

Kot prednostna ciljna skupina so s strani Območne službe Zavoda v letu 2013 določene naslednje skupine brezposelnih oseb: brezposelne osebe, ki prejemajo denarno nadomestilo za primer brezposelnosti, brezposelne osebe, ki prejemajo denarno socialno pomoč, dolgotrajno brezposelne osebe (prijavljene na Zavodu več kot 1 leto), osebe starejše od 50 let, osebe brez izobrazbe ter iskalci prve zaposlitve.

Namen javnega razpisa je na eni strani spodbujanje zaposlovanja in pomoč pri ohranjanju zaposlitev težje zaposljivih brezposelnih oseb, na drugi strani pa vplivanje na ozaveščanje delodajalcev in širše javnosti k odpravljanju predsodkov, povezanih z zaposlovanjem teh skupin na trgu dela.

Okvirna višina proračunskih sredstev, ki je na razpolago za izvedbo razpisa, je 20 tisoč evrov. Rok za oddajo vlog je 13. maj 2013 do 15. ure.

Vir: Nova-gorica.si


Oznake: , , ,