Razpis P4 – Sofinanciranje tehnološke opreme

Avtor — 31.08.2013
Sredstva razpisa P4, ki so namenjen širjenju že obstoječih podjetij oz. širjenju njihovih dejavnosti na nove, dodatne proizvode, so še na voljo za vse zainteresirane. Zadnji rok za prijavo na razpis je 5. september 2014.

Namen javnega razpisa je spodbujanje začetnih investicij v materialna in nematerialna sredstva, in sicer tistih, ki so povezana s širitvijo obstoječega podjetja, z razširitvijo dejavnosti podjetja na nove, dodatne proizvode ali s temeljnimi spremembami v splošnem procesu proizvodnje obstoječega podjetja.

Na razpis se lahko prijavijo mikro, mala in srednje velika podjetja, ki so organizirana kot gospodarske družbe, ali samostojni podjetniki posamezniki z najmanj 1 zaposlenim in največ 249 zaposlenimi na dan 31. 12. 2012 in imajo letni promet, ki ne presega 50 milijonov evrov in/ali letno bilančno vsoto, ki ne presega 43 milijonov evrov, razen če podjetje ni izključeno iz sodelovanja na javnem razpisu na osnovi omejitev, ki so navedene v nadaljevanju tega javnega razpisa.

Upravičeni stroški:

  • materialnih investicij, in sicer stroški: nakupa novih strojev ali nakupa nove strojne opreme,
  • nematerialnih investicij, in sicer stroški nakupa nove programske opreme do največ 40.000,00 EUR.

Nepovratna sredstva se odobrijo za upravičene stroške operacije, nastale od datuma oddaje vloge na javni razpis do 5. septembra 2014.

Višina sofinanciranja upravičenih stroškov:

Preverite tudi ostale trenutno aktualne razpise!

  • mikro in mala podjetja do 50 odstotkov, največje sofinanciranje 250 tisoč evrov,
  • srednje velika podjetja do 40 odstotkov, največje sofinanciranje 200 tisoč evrov,
  • podjetja iz sektorja transporta do 30 odstotkov, največje sofinanciranje 150 tisoč evrov.
Oznake: ,
Iskanje
MP izobraževanja
MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje.

Preberite več >>
Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje.

Preberite več >>
Vse za podjetje