Razpis: Podjetno v svet podjetništva 2013

Avtor Maja Borštnik — 22.12.2012
Komentiraj!
Regionalni razvojni center Koper (RRC) je objavil javni poziv za vključitev v operacijo Podjetno v svet podjetništva 2013 za Obalno-kraško regijo (občine Divača, Hrpelje-Kozina, Izola, Komen, Koper, Piran in Sežana). Rok za prijavo je 7. januar 2013.
Razpis: Podjetno v svet podjetništva 2013

Razpis: Podjetno v svet podjetništva 2013 (Vir slike: sxc.hu)

Ciljna skupina so osebe, ki imajo višjo, visoko izobrazbo, magistrski ali doktorski naziv in so vpisane v evidenco brezposelnih oseb na Zavodu RS za zaposlovanje oz. druge osebe v skladu z določili tega javnega poziva.

Kandidati bodo v obdobju petih mesecev na podlagi identificiranih podjetniških idej individualno ali v skupinah razvijali podjetniške ideje s ciljem samozaposlitve, zaposlitve v svojem podjetju ali zaposlitve pri drugih delodajalcih. V tem obdobju bodo morali pripraviti poslovni načrt bodočega podjetja oz. druge pravne oblike, njihova uspešnost pa se bo spremljala v obdobju enega leta po zaključku usposabljanja.

Udeleženci bodo pri Regionalnem razvojnem centru Koper redno zaposleni za čas usposabljanja, ki traja pet mesecev. Za to obdobje jim pripada plača v višini minimalne plače in vsa nadomestila, ki pripadajo delavcu v skladu z veljavno delovnopravno zakonodajo. Udeleženci se bodo v operacijo vključili 1. 2. 2013, nato pa jim bo sledila še ena skupina. V operacijo bosta vključeni dve skupini po deset oseb.

Javna predstavitev:

  • sreda, 19. 12. 2012, ob 10.00 uri v Sežani (Občina Sežana, Partizanska ul. 4) in
  • petek, 21. 12. 2013, ob 10.00 uri v Kopru (Zavod za zaposlovanje, Kmečka ul. 2).

Vir: RRC

Preverite tudi ostale trenutno aktualne razpise!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Želite izvedeti več? Vprašajte na forumu! Ste že naš oboževalec na Facebooku? Dodajte nas!

shranjeno pod: ,
Prijavi se na e-novice!