Razpis: Pomoč pri pridobitvi investicije

Avtor — 07.09.2013
V Ljubljanskem univerzitetnem inkubatorju so podaljšali rok za prijavo na razpis, preko katerega bodo podprli 10 startupov, da pridobijo investicijo tveganega kapitala. Izbranim startupom bodo nudili pomoč pri poslovnem načrtu in pripravah na pogovor z investitorjem.
Razpis: Pomoč pri pridobitvi investicije

Razpis: Pomoč pri pridobitvi investicije (Vir slike: sxc.hu)

Sredstva razpisa so namenjena podpori novoustanovljenim podjetjem, da pridobijo investicijo tveganega kapitala. Podpora predvideva:

  1. Pomoč pri pripravi poslovnega načrta, ki bo prepričal investitorja. Pri pripravi vašega poslovnega načrta bo sodelovalo več strokovnjakov iz različnih področij, ki se bodo potrudili, da bo cilj – prepričati investitorja – dosežen. Aktivnosti bodo izvedene do konca septembra.
  2. Pripravo na pogovor z investitorjem in trening za uspešno predstavitev pred investitorjem. Podjetniške ekipe bodo deležne intenzivnega treninga za učinkovito kratko predstavitev, ki bo spremljana z video kamero. V primeru pomanjkanja samozavesti in treme se bo izvajal tudi coaching. Aktivnosti bodo izvedene do konca septembra.
  3. Organizacijo sestanka z investitorjem. Ljubljanski univerzitetni inkubator bo za podjetniško ekipo organiziral sestanek z investitorjem v septembru ali oktobru.

Preko razpisa bo LUI podprl 10 podjetij, ustanovljenih v letu 2013, z vsaj enim zaposlenim za polni delovni čas. Vsako bo prejelo storitve LUI v protivrednosti 1.500 evrov za 100 odstotno pokritje stroškov svetovanja in pomoči pri izdelavi ali izboljšavi poslovnega načrta, pripravo in trening za uspešno predstavitev ter organizacijo sestanka z investitorjem.

Pogoji

Prijavijo se lahko podjetja, ustanovljena leta 2013, ki imajo vsaj enega zaposlenega za polni delovni čas. Poslovna ideja, ki se realizira znotraj podjetja je lahko tehnološka ali netehnološka, mora pa biti dovolj razvita, inovativna z visokim tržnim potencialom in kompetentnim timom. Podjetja, ki že dobivajo podporo iz razpisa INO 2013, niso upravičena do podpore še na tem razpisu.

Preverite tudi ostale aktualne razpise.

Prijava in rok za oddajo prijave

Časa za oddajo prijave imate do 23. septembra 2013. Prijavite se po elektronski pošti na naslov info@lui.uni-lj.si in v zadevo pripišite »Pomoč pri pridobitvi investicije tveganega kapitala«. Do vaših prijav na navedenem elektronskem naslovu bosta dostopala dr. Lidija Honzak in Matej Stevanovič.

Dodatne informacije v zvezi z razpisom so do zaključka razpisa na voljo na Ljubljanskem univerzitetnem inkubatorju na info@lui.uni-lj.si ali pa na telefonski številki 01 620 34 80.

Vir: LUI


Oznake: , , ,