Razpis: Postavitev stojnice na mednarodnih sejmih in borzah

SPIRIT Slovenija, javna agencija, vabi k predložitvi pisne ponudbe v skladu z razpisno dokumentacijo za postavitev stojnice na mednarodnih turističnih in investicijsko-nepremičninskih sejmih in borzah. Rok prijave: 20.11.2013.
Razpis: Postavitev stojnice na mednarodnih sejmih in borzah

Razpis: Postavitev stojnice na mednarodnih sejmih in borzah (Vir slike: sxc.hu)

SPIRIT Slovenija, javna agencija, vabi ponudnike k predložitvi pisne ponudbe v skladu z razpisno dokumentacijo na osnovi javnega naročila po odprtem postopku za »izvedbo skupinskih predstavitev slovenskega gospodarstva na mednarodnih turističnih in investicijsko-nepremičninskih sejmih in borzah v obdobju od 1. januarja 2014 do 31. decembra 2016.

Rok za oddajo ponudbe je 20. november 2013 do 12:00 ure na naslov: SPIRIT Slovenija, javna agencija, Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana. Po pošti prispele ponudbe bodo veljavne, če bodo prispele na naslov do izteka navedenega roka.

Ponudniki morajo ponudbo oddati v zaprti ovojnici z oznako: »NE ODPIRAJ – ZA JAVNO NAROČILO – »IZVEDBA SKUPINSKIH PREDSTAVITEV SLOVENSKEGA GOSPODARSTVA NA MEDNARODNIH TURISTIČNIH IN INVESTICIJSKO-NEPREMIČNINSKIH SEJMIH IN BORZAH V OBDOBJU OD 01.01.2014 DO 31.12.2016«.

Preverite tudi ostale trenutno aktualne razpise!

Na ovojnici mora biti označen naziv in naslov ponudnika. Ponudnik predloži ponudbo in vse v ponudbi zahtevane dokumente v zaprti ovojnici tako, da je na odpiranju možno preveriti, da je zaprta tako, kot je bil predana.

Če ponudnik ne bo opremil ponudbe, kot je določeno, naročnik ne nosi odgovornosti za založitev ali predčasno odprtje ponudbe. Ponudbe morajo biti v celoti pripravljene v skladu z razpisno dokumentacijo ter izpolnjevati vse pogoje za udeležbo na tem javnem razpisu.

Vir: SPIRIT Slovenija

Oznake: ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

Pred odpiranjem podjetja se bodočemu podjetniku poraja mnogo vprašanj. Postopek odprtja, prispevki, davki, oblika... Na podlagi desetletnih izkušenj smo zbrali najpogostejša vprašanja in jih zapakirali v izobraževanje, na katerem bo tudi možnost za vaša vprašanja.
Preberite več >>

Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

Vstop v svet podjetništva je za posameznika zelo velik korak. Za razliko od zaposlitve je namreč odgovoren tako za razvoj produkta in marketing kot tudi za celotno birokracijo.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

20.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje ter superiorna organiziranost vedno vodili na vrh in do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

Vse za podjetje