Razpis: Prijave na 8. Slovenski forum inovacij

Avtor — 04.08.2013
SPIRIT Slovenija je pred kratkim objavil poziv k oddaji inovacij za predstavitev na 8. Slovenskem forumu inovacij, ki bo potekal 12. in 13. novembra 2013 v Ljubljani, v Cankarjevem domu. Zaradi finančnih omejitev bo v ocenjevanje sprejetih le prvih 200 prijav inovacij.
Razpis: Prijave na 8. Slovenski forum inovacij

Razpis: Prijave na 8. Slovenski forum inovacij (Vir slike: sxc.hu)

Slovenski forum inovacij je osrednja nacionalna prireditev inovativnosti, katere namen je predstaviti najboljše in najbolj perspektivne inovativne proizvode, storitve in poslovne modele oz. poslovne procese. Namenjen je predstavitvi inovacij, ki imajo tržni potencial, ki odpirajo nova delovna mesta in povečujejo konkurenčnost gospodarstva ter blaginjo slovenske družbe.

Organizator 8. Slovenskega foruma inovacij je SPIRIT Slovenija s finančno podporo Ministrstva RS za gospodarski razvoj in tehnologijo. 8. Slovenski forum inovacij bo potekal 12. in 13. novembra 2013 v Ljubljani, v Cankarjevem domu.

Kdo se lahko prijavi?

Preverite tudi ostale trenutno aktualne razpise!

  • Posameznik – fizična oseba: študent, dijak, mladi raziskovalec, inovator, upokojenec in drugi,
  • skupina posameznikov,
  • mikro, mala in srednje velika podjetja ter velika podjetja (glejte opombo 1, spodaj),
  • raziskovalno-razvojne institucije.

Organizator bo v letošnjem letu zaradi finančnih omejitev sprejel v ocenjevanje le prvih 200 prijav inovacij, in sicer po načelu časovnega prispetja prijav. Možnost prijav se bo zaključila po prejemu prvih 200 prijav inovacij oziroma najkasneje 19. septembra 2013, ob 24:00 uri.

Vir: SPIRIT


Oznake: , , , ,