Razpis: Računalniške novice podpirajo mlada podjetja

Avtor — 18.11.2011
V uredništvu Računalniških novic podpirajo zagon mladih podjetij, njihove inovativne rešitve, produkte in storitve. Pripravili so javni razpis, preko katerega lahko pridobite sofinancirana sredstva v višini od 30-90% celotnega zneska namenjenega za oglaševanje.
Razpis: Računalniške novice podpirajo mlada podjetja

Računalniške novice podpirajo mlada podjetja (slika:

Razpis je namenjen podjetjem, ki imajo registrirano dejavnost s področja informacijske in komunikacijske dejavnosti, izobraževanja ter trgovine, vzdrževanja in popravila motornih vozil ter so bila ustanovljena v letih 2010/2011.

Skupna višina sredstev, ki so na razpolago v okviru podjetniškega sklada znaša 30.000 EUR. Vloge bodo obravnavali po tekočem zaporedju oddanih vlog, zato ne čakajte in se prijavite takoj.

Vse informacije v zvezi razpisom in prijavnico najdete TUKAJ (prijava je neobvezujoča). Sredstva zagotavlja »Podjetniški sklad Računalniških novic«.

Za vsa dodatna vprašanja so vam na voljo na elektronskem naslovu: razpis@nevtron.si.

Oznake: ,
Iskanje
MP izobraževanja
MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje.

Preberite več >>
Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje.

Preberite več >>
Vse za podjetje