Razpis: Sofinanciranje promocijskih aktivnosti (Nova Gorica)

Avtor — 13.03.2014
Mestna občina Nova Gorica je objavila razpis, v katerem podjetjem ponuja sofinanciranje upravičenih stroškov promocijskih aktivnosti v primeru udeležbe določenega sejma, organiziranih poslovnih konferenc, dogodkov ali razstave doma ali v tujini.
V tem tednu dva nova razpisa

V tem tednu dva nova razpisa (Vir slike: Freeimages.com)

Namen javnega razpisa je vzpostavitev učinkovitega podpornega okolja za potencialne podjetnike in delujoča podjetja v vseh fazah njihovega razvoja, povečanje možnosti za ustanavljanje novih podjetij in spodbujanje njihove rasti ter spodbuditev povezovanja med raziskovalnimi in izobraževalnimi organizacijami ter gospodarstvom.

Naročnik bo upravičencem sofinanciral stroške najema sejemskega prostora in postavitve stojnice na sejmu, poslovni konferenci, organiziranem dogodku, srečanju ali razstavi doma ali v tujini.

Preverite ostale aktualne razpise!

Komisija bo upoštevala vloge samo tistih prijaviteljev, ki bodo z vpisom v katalog razstavljalcev dokazali svojo udeležbo na določenem sejmu, dogodku, poslovni konferenci ali razstavi ter tiste račune oziroma predračune prijaviteljev za postavitev stojnice, ki jih bodo izdali izvajalci, katerih glavna dejavnost so postavitve in opremljanja razstavnih prostorov razstavljalcev.

Javni razpis je odprt do 24. 3. 2014, do 15. ure.

Vir: Nova-gorica.si

Oznake: , ,
Iskanje
MP izobraževanja

MP dogodek Facebook oglaševanjeFacebook oglaševanje je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za izboljšanje prodaje. Na tokratnem dogodku se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. Preberite več o delavnici >>

Vse za podjetje