Razpis: sofinancirano izobraževanje starejših zaposlenih

Avtor — 19.10.2012
Še vedno je odprt razpis, preko katerega lahko pridobite do 80% sofinanciranje stroškov usposabljanj in izobraževanj vaših zaposlenih, starejši od 50 let. V kolikor imate namen vaše starejše zaposlene, napotiti na določena usposabljanja in izobraževanja si preberite podrobnosti razpisa.
Razpis: sofinancirano izobraževanje starejših zaposlenih

Razpis: sofinancirano izobraževanje starejših zaposlenih. (Vir slike: sxc.hu)

Sklad je junija letos objavil 3. Javno povabilo za zbiranje ponudb v okviru programa »Usposabljanje in izobraževanje zaposlenih 2011«.

Namen razpisa

Namen javnega povabila je spodbujanje usposabljanja zaposlenih. Z javnim povabilom želimo spodbujati delodajalce, da prednostno vlagajo v pridobivanje novih znanj in kompetenc zaposlenih in tako v skladu s potrebami na trgu dela prispevajo k odpravi strukturnih neskladij, izboljšanju usposobljenosti zaposlenih ter povečanju njihove mobilnosti in zaposljivosti.

Usposabljanja

Usposabljanja se morajo začeti izvajati v obdobju od podpisa pogodbe do najkasneje 60 dni po podpisu pogodbe in morajo biti izvedena in plačana s strani izbranih ponudnikov najkasneje do 31. 8. 2013.

Neupravičeni stroški

  • Strošek DDV ni upravičen strošek in ga nosi ponudnik sam.
  • Prav tako sta neupravičena stroška usposabljanja za varstvo pri delu in požarno varnost in individualna usposabljanja (npr. coaching, individualna managerska usposabljanja).
  • Med neupravičene stroške sodijo tudi stroški formalnih izobraževanj, stroški usposabljanj s področja vseživljenjske karierne orientacije in potni stroški vezani na usposabljanja.

Na voljo je 4.357.940,34 evrov

Javna sredstva, ki so na voljo za sofinanciranje izbranih projektov v okviru 3. javnega povabila zbiranje ponudb v okviru programa »Usposabljanje in izobraževanje zaposlenih 2011«, skupaj znašajo 4.357.940,34 EUR.

Rok za oddajo ponudbe

Ponudbe ponudniki brez posrednikov vložijo po petih dneh od objave javnega povabila do razdelitve razpoložljivih sredstev oziroma najkasneje do 30. 6. 2013. Ponudbe, ki bodo poslane na sklad po tem roku, bodo vrnjene ponudnikom. Ponudbe, ki bodo vložene pred rokom za oddajo ponudb, bodo zavržene.

Vir: sklad-kadri.si

Oznake: , , , ,
Iskanje
MP izobraževanja
MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje.

Preberite več >>
Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje.

Preberite več >>
MP dogodek: Facebook oglaševanje

Facebook oglaševanje je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za izboljšanje prodaje. Na tokratnem dogodku se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase.

Preberite več >>
Vse za podjetje