Razpis: Spodbujanje investicij: Šempeter – Vrtojba

Objavljen je bil Javni razpis RS za spodbujanje začetnih investicij in investicij v razširjanje dejavnosti in razvoj - Občina Šempeter - Vrtojba. Namen javnega razpisa je spodbujanje začetnih investicij in investicij v razširjanje dejavnosti in razvoj.
Razpis: Spodbujanje investicij: Šempeter - Vrtojba

Razpis: Spodbujanje investicij: Šempeter – Vrtojba (Vir slike: sxc.hu)

Predmet javnega razpisa je sofinanciranje začetnih investicij in investicij v razširjanje dejavnosti in razvoj v Občini Šempeter – Vrtojba.

Upravičenci do sredstev so samozaposleni samostojni podjetniki, ki so nosilci dejavnosti ali imajo zaposleno najmanj eno osebo, oziroma gospodarske družbe z najmanj eno zaposleno osebo, ki imajo sedež dejavnosti v Občini Šempeter – Vrtojba. Ti investirajo na območju Občine Šempeter – Vrtojba v:

  • opredmetena osnovna sredstva za ustanovitev novega obrata,
  • opredmetena osnovna sredstva za razširitev oziroma razvoj obstoječega obrata v smislu bistvenih sprememb proizvoda ali proizvodnega procesa obstoječega obrata, in sicer v predelovalni, storitveni ali razvojno-raziskovalni dejavnosti,
  • neopredmetena osnovna sredstva.

Skupna prejeta pomoč v obdobju zadnjih treh let, dodeljena istemu poslovnemu subjektu, ne sme preseči 1/3 višine sredstev, ki so zagotovljena na proračunski postavki.

Prejemnik sredstev je lahko tudi fizična oseba, ki ima stalno prebivališče na območju Občine Šempeter – Vrtojba, v primeru, da gre za sofinanciranje stroškov samozaposlitve.

Preverite tudi ostale trenutno aktualne razpise!

Okvirna višina razpoložljivih proračunskih sredstev za izvedbo razpisa je 60.000,00 EUR. Razpis bo odprt do 31. maja 2013 do 12. ure.

Vir: Mojaobcina

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

Pred odpiranjem podjetja se bodočemu podjetniku poraja mnogo vprašanj. Postopek odprtja, prispevki, davki, oblika... Na podlagi desetletnih izkušenj smo zbrali najpogostejša vprašanja in jih zapakirali v izobraževanje, na katerem bo tudi možnost za vaša vprašanja.
Preberite več >>

Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

Vstop v svet podjetništva je za posameznika zelo velik korak. Za razliko od zaposlitve je namreč odgovoren tako za razvoj produkta in marketing kot tudi za celotno birokracijo.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

20.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje ter superiorna organiziranost vedno vodili na vrh in do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

Vse za podjetje