BLOG MARKETING DELAVNICA

Razpis: spodbujanje konkurenčnosti Maribora z okolico

Mariborska razvojna agencija p.o. je objavila prvi javni razpis za subvencioniranje obrestne mere za komercialne kredite, in sicer v okviru programa spodbujanja konkurenčnosti Maribora s širšo okolico. Rok za prispetje vloge je 1. september 2014, do 14. ure.
Razpis: spodbujanje konkurenčnosti Maribora z okolico

Razpis: spodbujanje konkurenčnosti Maribora z okolico (Vir slike: Freeimages.com)

Razpis za subvencioniranje obrestne mere za obstoječe kredite mikro, malih in srednje velikih gospodarskih družb, samostojnih podjetnikov ter zadrug je namenjen gospodarskim subjektom, ki delujejo na območju občin Kungota, Hoče – Slivnica, Mestne občine Maribor, Pesnica, Podvelka, Radlje ob Dravi, Ribnica na Pohorju, Ruše in Selnica ob Dravi.

Razpis je namenjen premostitvi bančnega krča s ciljem preprečiti finančno izključenost predvsem mikro in malih podjetij. S tem bodo podjetja lažje ohranila delovna mesta ter hkrati tudi povečala zaposlenost in znižala stopnjo brezposelnosti v tem območju. 

Subvencija predstavlja do 50 odstotkov skupne obrestne mere za kredite, ki v času izvajanja tega razpisa še niso zapadli. Upravičenci bodo subvencijo obrestne mere lahko koristili za obdobje od 1. januarja 2013 do 30. junija 2014 oziroma do porabe sredstev, namenjenih za subvencioniranje.

Preverite tudi ostale trenutno aktualne razpise!

Na razpis se lahko prijavijo mikro, male in srednje velike gospodarske družbe, samostojni podjetniki ter zadruge, ki imajo sedež ali dejavnost v upravičenem območju in so na dan oddaje vloge registrirani vsaj 6 mesecev. Če se podjetje na razpis prijavlja kot poslovna enota, mora v ti poslovni enoti zaposlovati delavce in imeti finančna sredstva iz kreditnih virov, ki so predmet subvencioniranja obrestne mere, investirana v upravičenem območju.

Vir: MRA

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

Pred odpiranjem podjetja se bodočemu podjetniku poraja mnogo vprašanj. Postopek odprtja, prispevki, davki, oblika... Na podlagi desetletnih izkušenj smo zbrali najpogostejša vprašanja in jih zapakirali v izobraževanje, na katerem bo tudi možnost za vaša vprašanja.
Preberite več >>

Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

Vstop v svet podjetništva je za posameznika zelo velik korak. Za razliko od zaposlitve je namreč odgovoren tako za razvoj produkta in marketing kot tudi za celotno birokracijo.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

13.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje ter superiorna organiziranost vedno vodili na vrh in do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

Vse za podjetje