Razpis: Spodbujanje podjetništva v Velenju

Avtor — 21.02.2014
Mestna občina Velenje je objavila razpis, s katerim namerava samostojnim podjetnikom ter mikro, malim in srednje velikim podjetjem, ki poslujejo v občini Velenje, ponuditi sredstva v skupni višini 200 tisoč evrov. Rok za prijavo na razpis je 18. april 2014.
Razpis: Spodbujanje podjetništva v Velenju

Razpis: Spodbujanje podjetništva v Velenju (Vir slike: sxc.hu)

Sredstva v skupni višini 200 tisoč evrov se dodelijo za:

  • Namen A: Sofinanciranje naložb v gospodarstvo – 120 tisoč evrov,
  • Namen B: Sofinanciranje stroškov novih zaposlitev – 40 tisoč evrov,
  • Namen C: Sofinanciranje stroškov najemnin v mestnem središču – 40 tisoč evrov.

Na javni razpis se lahko prijavijo samostojni podjetniki posamezniki in mikro, mala in srednje velika podjetja, ki so organizirana kot gospodarska družba, s sedežem oziroma lokacijo poslovne enote na območju Mestne občine Velenje in bodo izvajali naložbo ali projekt na omenjenem območju. Prav tako so upravičenci subjekti, ki nimajo sedeža v Mestni občini Velenje, vendar bodo tu izvajali naložbo.

Preverite tudi ostale trenutno aktualne razpise!

Sredstva bodo podeljena po principu “de minimis“. V skladu s tem pravilom skupni znesek pomoči (že prejetih ali zaprošenih), dodeljen istemu upravičencu, ne sme preseči 200 tisoč evrov oziroma 100 tisoč evrov (velja za podjetja, ki delujejo v cestnoprometnem sektorju) v obdobju zadnjih treh proračunskih let, ne glede na obliko ali namen pomoči.

Če je prejemnik za iste upravičene stroške že prejel ali namerava prejeti tudi drugo državno pomoč, skupni znesek prejete pomoči ne sme preseči dovoljenih intenzivnosti državnih pomoči. 

Javni razpis bo odprt do 18. aprila 2014

Vir: Velenje.si (ZIP datoteka)

Oznake: , ,
Iskanje
MP izobraževanja

MP dogodek Facebook oglaševanjeFacebook oglaševanje je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za izboljšanje prodaje. Na tokratnem dogodku se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. Preberite več o delavnici >>

Vse za podjetje