Zvišali so se prispevki za socialno varnost samozaposlenih

Vse kaže, da ta stran ne obstaja...

Opravičujemo se za neprijetnost, a strani do katere ste poskušali dostopati, ni na tem naslovu. Lahko uporabite spodnjo povezavo, da bi ugotovili, kaj sploh iščete.

Če ste prepričani, da zahtevate pravilni naslov spletne strani, a se spletišče odziva z napako, prosim pošljite sporočilo na info@mladipodjetnik.si.

Hvala.


Podobne vsebine na portalu

Kako podjetnik sam plača prispevke

Avtor — 01.03.2024

Če želi podjetnik sam obračunati in plačati prispevke, se mora najprej registrirati v sistem eDavki. Registracija v sistem je možna z digitalnim potrdilom pooblaščenga overitelja. Če digitalnega potrdila še nimate, si ga lahko brezplačno priskrbite na upravni enoti.

Preberi več

MP hub. coworking Ljubljana

Avtor — 29.01.2024

MP hub.  coworking Ljubljana is the most modern coworking space in Slovenia. It is located in Ljubljana in a modern office building in an excellent location in Šiška, opposite the shopping center of Aleja. Offices are located in the ground floor in a quiet neighbourhood overlooking green areas. There are 75 modern coworking spaces available, some in private offices, which enable productive work in a pleasant environment with free parking in the surroundings.

Preberi več

Virtualna pisarna / sedež podjetja v Ljubljani

Avtor — 07.01.2024

Virtualna pisarna je odlična rešitev za vse, ki ne potrebujete lastne pisarne ali ne morete pridobiti dovoljenja za registracijo naslova. Virtualna pisarna v Ljubljani omogoča dovoljenje za poslovanje na našem naslovu, hkrati pa lahko na naši SPOT točki odprete podjetje / spremenite sedež podjetja.

Preberi več