Razpis: Udeležba na mednarodnih sejmih

Avtor — 17.08.2012
JAPTI bo nadaljeval z izvajanjem skupinskih predstavitev slovenskega gospodarstva na mednarodnih sejmih v tujini. Zato je objavil vabilo podjetjem za posredovanje interesa za skupinsko udeležbo na mednarodnih sejmih v tujini v letu 2013. Rok razpisa je 28. september 2012.
Razpis: Udeležba na mednarodnih sejmih

Razpis: Udeležba na mednarodnih sejmih (Vir slike: sxc.hu)

Uspešen prodor na tuje trge je cilj vsakega izvoznika, zato so predstavitve na mednarodnih sejmih zelo pomembne. V kolikor imate interes za skupinsko udeležbo na mednarodnih sejmih v tujini za leto 2013, lahko do 28. septembra 2012 posredujete predlog. V pomoč pri odločanju za posamezne sejme vam je lahko baza svetovnih sejmov, ki jo lahko najdete tukaj.

Izražen interes bo podlaga za pripravo programa JAPTI za skupinske predstavitve slovenskega gospodarstva na mednarodnih sejmih v tujini v letu 2013.

Predlog lahko posredujejo:

  • posamezno podjetje iz panoge, ki se predstavlja na določenem sejmu,
  • podjetje, ki zastopa skupino vsaj treh podjetij iz panoge, ki se predstavlja na določenem sejmu,
  • zbornice, panožna združenja, sekcije, grozdi oz. druga interesna gospodarska združenja, ki zastopajo skupino vsaj treh podjetij iz panoge, ki se predstavlja na določenem sejmu.

Posamezni predlagatelj lahko na tem povabilu sodeluje z več sejmi. Končno število sejmov posameznega predlagatelja bo izbrano glede na razpoložljiva finančna sredstva.

V primeru, da predlog posreduje podjetje oz. institucija, ki zastopa skupino podjetij, mora predlogu priložiti izpolnjene obrazce vsakega posameznega podjetja, ki je vključeno v skupino.

Poglejte si še druge aktualne razpise!

Vir: JAPTI


Oznake: , ,