Razpis – usposabljanje brezposelnih po stečaju Mure

Avtor — 30.11.2011

Zavod RS za zaposlovanje je na spletni strani objavil novo javno povabilo za usposabljanje na delovnem mestu. Vanj se lahko vključijo brezposelni po stečaju Mure in njenih podrejenih družb. Povabilo je namenjeno delodajalcem z območja Murske Sobote, Maribora in Ptuja.

Razpis - usposabljanje brezposelnih po stečaju Mure

Razpis – usposabljanje brezposelnih po stečaju Mure (slika: sxc.hu)

Na javno povabilo se lahko prijavijo delodajalci, ki imajo sedež ali registrirano poslovno enoto (s samostojno matično številko) v občinah na območju Zavodovih Območnih služb Murska Sobota, Maribor ali Ptuj, izpolnjevati pa morajo še vse druge zahtevane pogoje. Ponudbo za usposabljanje oddajo osebno ali po pošti v vložišče Območne službe Murska Sobota.

V usposabljanje na delovnem mestu pri delodajalcih na podlagi javnega povabila se lahko vključijo brezposelni, katerih delo je postalo trajno nepotrebno zaradi stečaja podjetja Mura – European Fashion Design, Proizvodnja oblačil, d. d. (v stečaju), in njenih podrejenih družb: Mura – Moška oblačila, Proizvodnja oblačil, d. o. o. (v stečaju), Mura – Ženska oblačila, Proizvodnja oblačil, d. o. o. (v stečaju) in Muralist – podjetje za usposabljanje in zaposlovanje invalidov, d. o. o. (v stečaju).

Več informacij o razpisu najdete tukaj >>


Oznake: ,