Razpis v obsegu 1 mio EUR za pomurska podjetja

Avtor — 06.08.2010
27. julija 2010 je bil predstavljen javni razpis za dolgoročne kredite ter garancije za dolgoročne kredite za začetne investicije mikro, malih in srednje velikih podjetij v obsegu 1 mio EUR.
Razpis v obsegu 1 mio EUR za pomurska podjetja

Regionalna razvojna agencija Mura d.o.o. (Vir slike:http://web.rra-mura.com/)

Razpis je namenjen pospeševanju razvoja malega gospodarstva in pridobitne dejavnosti članov Garancijske sheme za Pomurje in povečanju investicijske aktivnosti v regiji ter zmanjšanju stopnje brezposelnosti.

Omenjeni razpis so predstavili dr. Henrik Gjerkeš (Minister, odgovoren za lokalno samoupravo in regionalni razvoj), dr. Andrej Horvat (državni sekretar v Kabinetu predsednika Vlade RS), Velislav Žvipelj (direktor Javnega sklada za regionalni razvoj in razvoj podeželja) in Danilo Krape, direktor Regionalne razvojne agencije Mura (RRA Mura).

Kdo se lahko prijavi na razpis

Na razpis se lahko prijavijo podjetja, ki so včlanjena v obstoječo Garancijsko shemo za Pomurje oziroma se včlanijo v Garancijsko shemo za Pomurje 2. Prosilcu se odobri kredit v višini od 4.173 EUR do največ 135.000 EUR pri čemer mora prosilec med viri financiranja zagotoviti najmanj 25 odstotkov lastnih sredstev.

Rok prijave na razpis

Prijava na javni razpis je možna do porabe sredstev oziroma najpozneje do 17. decembra 2010.

Več o tem, katera podjetja se lahko prijavijo na razpis in kakšni so kriteriji si lahko preberete na spletnih straneh RRA Mura.

 

Vir: RRA Mura

Oznake:
Iskanje
MP izobraževanja
MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje.

Preberite več >>
Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje.

Preberite več >>
Vse za podjetje