Razpis za izbor podjetij, ki bodo ob podpori KBB svetovalcev izvajala tehnološke projekte

Avtor — 07.09.2010
Namen razpisa je izbrati podjetja, ki bodo ob podpori KBB svetovalcev izvajali svoje zastavljene tehnološke projekte, v katerih bodo zlasti izkoristili vlogo KBB svetovalca kot povezovalno osebo med podjetjem in nosilcem znanja/tehnologije.
Razpis za izbor podjetij, ki bodo ob podpori KBB svetovalcev izvajala tehnološke projekte

KBB (vir slike: http://www.p-tech.si/)

Cilj tehnoloških projektov je prenos znanja in tehnologij iz fakultet in raziskovalnih organizacij ali drugih podjetij, v mala in srednja podjetja.

Rok za oddajo vlog je 30. oktober 2010 do 14.00 ure.
Prijavni obrazec je na voljo na spletnih straneh projekta KBB.

Dodatne informacije v zvezi z razpisom KBB so na voljo na spletni strani projekta KBB

Kontaktna oseba: Alenka M. Zalaznik, E-mail: alenka.zalaznik@tia.si.

V okviru KBB projekta bo prav tako organiziranih nekaj področno usmerjenih dogodkov, kjer se boste lahko srečali s KBB svetovalci in posvetovali o projektih. Več informacij o dogodkih najdete na spletnih straneh projekta: www.kbb-si-at.eu/index.php/events.

Več informacij o razpisu najdete na spletnih straneh: www.kbb-si-at.eu/index.php/component/docman/doc_download/134-javni-poziv-za-izbor-podjetij oziroma: www.kbb-si-at.eu/index.php/calls.

Oznake:
MP izobraževanja

MP dogodek Facebook oglaševanjeFacebook oglaševanje je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za izboljšanje prodaje. Na tokratnem dogodku se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. Preberite več o delavnici >>